onsdag 11. januar 2017

Regn og atter regn..

Dessverre er det slik at det snøværet som var meldt på mandag har kommet som regn også i høyden, noe som tærer på snøen. Med bekjent så vil det ikke bli kjørt nye spor så lenge det regner, men siden det er meldt kaldere igjen fra i morgen antar jeg at det vil bli kjørt på nytt da. Unntaket er Konnerud, hvor det skal være barneskirenn på stadion i kveld.

6 kommentarer:

Dagis sa...

Et forsøk på å være litt optimistisk i "den store depresjonen" som vi er inne i nå rent snømessig: Ser at nedbøren på webkameraet på Tverken for øyeblikket ser ganske hvit ut. Legger seg noe på trærne som jeg drar kjensel på...

Aud sa...

Jaja, det hviler en forbannelse over meg tror jeg. Kjøpte meg nye "kald"ski og meldte meg på mitt første skirenn på 25 år før jul. Så skjer dette! Aaaarg!! Krysser fingrene for synkende temperaturer utover dagen..

Finn Håvard og Helga sa...

Noen som vet om det har snødd i høyden utover dagen?

Aud sa...

Det har snødd på Vestskauen i hvertfall!

Dagis sa...

Overraskende bra på Eiksetra-Garsjø-Svarthavna-Vrangen-Løken-Solvang-Eiksetra i går. Ikke kjørt spor på vannene, men det blir en fin runde likevel. Definitivt grusski, men det er vi jo vant til. På skisporet ser det ut til å være kjørt en del i området rundt Ulevann, blant annet ned til Vrangen. Noen som vet om dette er sporsetting, pakking eller bare en ønskedrøm?

Aud sa...

Copy/paste fra Drammensmarkas venner på facebook i dag:

"Utrolig nok ble skiføret bedre etter all nedbøren tirsdag og onsdag, for på slutten gikk regnværet over til sludd og snø i høyden. Fra Martinsløkka kan du gå over Garsjø, inn til Svarthavna, ned til Vrangen og videre inn i løypenettet til Nedre Eiker kommune. Her er det nykjørt for både klassisk og skøyting mellom Vrangen og Ulevann og videre inn på det ubrøytede skogsbilveinettet i Finnemarka mot Vrangla og Glitre. I ”overgangene” mellom skogsbilveiene er det litt ”ruskete”, så ta det med ro i utforkjøringene her. Bortsett fra en ca. 20 meters strekning mellom Mellomdammen og Kampenhaug der det lå noe grus på den ene siden i traseen, var forholdene veldig bra her. Traseene mot bommen ved Solbergvannet og opp til Korpetjern var også preparert. Med den nye bomveien opp til Nerdammen (koster til sammen 80 kr.) kan du komme raskt inn til skiføret fra denne siden nå"

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk