lørdag 28. januar 2017

Mange muligheter for en skitur

Tro det eller ei, men det er faktisk fine forhold flere steder. Det er nå ca -4 grader og grovkorna snø. Dette betyr at du må bruke klister. Jeg anbefaler et underlagsklister (feks swix base klister) i bånn og så et universalklister oppå. Ikke legg på for tykt.

I dag er det kjørt på Konnerud skistadion, og her er det fine forhold.

I går ble det kjørt både i Eikseterområdet og opp til Svarthamna. Her er det veldig bra. Det er også kjørt fra Kanada (den nye parkeringsplassen) og inn til Nykjua, Saga og fra Kluftetangene til Sponevollen i Modum. Tur/retur her er ca 50 km.

God tur!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Dett ble en vinter med skiføre for de med tilgang til bil. Har en lei følelse av at det ikke blir skiføre på "normalt vis" i marka denne sesongen, den blir i så fall kjempekort om det kommer snø i løpet av Februar. Kjipt!

Aud sa...

Fine forhold særlig mellom Ulafoss og Fallet i dag. Gikk på baseklister+en blanding av vm og multigrade toppa med blå voks. Spikerfeste hele veien. Håper nedbøren som er meldt neste uke kommer som snø!!

Dagis sa...

Det er noe paradoksalt i at på grunn av klimaendringer må vi kjøre stadig lenger for å gå på ski. Selvforsterkende på den fronten også. Så det gjorde jeg altså i dag. Kjørte bil til knall forhold i Kanada-traktene. Gikk Kanada-Nykjua-Åsvanna-Nykjua-Kluftetangene-Langvann og retur. Mør og fin i kroppen nå.

Anonym sa...

Noen som tror på blåswix (eller i allefall voksføre) på Konnerud i dag?

Anonym sa...

Tror vel ikke helt det, sjekk denne for god info om været på Konnerud: http://www.runarweb.com/
Akkurat nå er det -0,7 der oppe :)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk