lørdag 7. januar 2017

Fint på nysnøen

Det kom litt nysnø i går, så det er ganske fine forhold på Konnerud og på Eiksetra nå. De ter kjørt begge steder i dag, på Eiksetra er det kjørt Martinsløkka-Eiksetra-Solvang-Svarthamna og tilbake via Løken. Her kan man gå en runde på en snau mil.

Det er såvidt minusgrader i dag, og slik skal det holde seg også utover dagen. Jeg ville forsøkt meg med VR45 i dag, evnt med litt VR50 i tråkket.

God tur!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Flotte forhold på Vestskauen. Etter det lille snøfallet også mulighet å gå på ski fra P-plassen ved Montebello arena, selv om det er lite snø enkelte steder opp til skogsbilveien.Fungerer bra med grunnvoks og VR 50 og 55. Emil

Pål sa...

Rapport fra eiksetra- svarthamna noen?

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk