tirsdag 24. januar 2017

Noen nye spor

Været holder seg stabilt ustabilt, og vi venter ennå på skikkelig vintervær. I mellomtiden får vi nøye oss med de mulighetene som finnes:
- Konnerud skistadion har kunstsnø og en rundløype på ca 5 km. Ganske bra forhold.
- I Eikseterområdet er det kunstsnø på Martinsløkka og natursnø opp til Svarthamna. HEr er det stort sett veldig fine forhold. Det ble kjørt på litt ekstra kunstsnø mellom Eiksetra og Solvang i dag
- Fra Kanada går det løyper til Fallet, Nukjua og Saga. Her må du nok bære skiene et stykke, men det er ca 50 km løyper her, og gode forhold når du kommer litt opp i høyden.

Det er nå ca -4 grader, og grovkorna snø, noe som betyr ata du må bruke klister. Legg en grunnklister i bånn, evnt sprayklister - feks Swix Base Klister spray - og la det tørke. Legg så på universalklister, gjerne Rode Multigrade klister.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Gikk med ski på bena fra Kanada-Saga, litt hardt i starten, men ok vinteren tatt i betraktning. Gikk på isklister og tørrvoks.

Anonym sa...

Gikk Kanada-Saga-Fallet-Kanada i nykjørte spor i dag. Helt suverene forhold. Trygt å gå hele veien fra P-plassen i Kanada, og sporsatt nesten med en gang. Emil

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk