onsdag 18. januar 2017

Nye spor på kunstsnøen

Det er satt nye spor på kunstsnøen i dag, både på Martinsløkka og på Konnerud, men foreløpig virker det som om man venter med å kjøre det øvrige løypenettet fordi det er kjempevarmt (opp mot 8 grader) i høyden. Det er inversjon nå, med kulde i dalene og varmt vær i høyden. Det er meldt litt kaldere i morgen og kuldegrader igjen i helga.

I kveld er det barneskirenn på Konnerud, husk å smøre med klister, feks swix universal vm-klister

4 kommentarer:

Trond sa...

Hei,

Noen som fikk med seg et ekstra drikkebelte hjem fra Martinsløkka i går? Mitt svarte Swix (Bjørn Myhre) forsvant rundt 2000-2030 i går, da det lå på bakken i lysløypa, rett ved parkeringen.

Unknown sa...

Er forholdene i Kanada-Nykjua endret de siste dagene?

Unknown sa...

Gikk Kanada-Nykjua på såpeglatte ski. Måtte nok hatt på et godt lag isklister. Det var hardt og glaserte spor, fullt mulig å komme seg ut. Kan ikke ha flere varme dager nå, enkelte steder var det tynt med snø.

Pål sa...

Martinsløkka - Svarthamna via Løken på vei hjemover. Isete og tynt frem til Grunnvannet. Deretter fint til Svarthamna og tilbake via Løken.
Skinskiene satt som et skudd

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk