tirsdag 15. mars 2016

Snøen minker raskt - men det er skiføre ennå

Akkurat nå er det svært varmt og snøen minker, særlig siden det ikke er kuldegrader om natta nå. Fra fredag er det meldt nattekaldt igjen, og da vil snøsmeltingen bremse opp noe. I alle tilfeller er jeg sikker på at snøen holder til over påske.

Nå er det klisterføre i skogen, universalklister vil stort sett være bra, mens det på de varmeste stedene vil det være nødvendig med rød klister.

I dag er følgende løyper kjørt:
- Lier: Eggevollen-Eiksetra-Saga-Nykjua-Kanada, samt ut til Fallet
- Drammen: Sparavollen-Tverken-Skimtrunden. Kamstrupen.

5 kommentarer:

Aud sa...

Akkurat kommet hjem fra en tur rundt Tverråsen og Skimtrunden fra Eiksetra.Bløtt der sola har stått på og hardt i skyggen. Blir nok noen bare partier i enkelte solhellinger ganske snart. Gikk på swix universal med litt rødt prikka inn, funka fint.

Aud sa...

Husk å smøre med solkrem også:)

Dagis sa...

Begynner å bli litt lite snø i bakkene opp fra Landfalltjern. Foreløpig bare i den siste før det flater ut.

Anonym sa...

Er det nødvendig med isklister i bunnen hvis man har tenkt seg ut i 9-10-tida om morran til helga tror dere?

Anonym sa...

Seriøst slitsomt sugeføre i dag over Tverrås,skimten og kamstrup. Isklister i bunn+universal swix gav bra nok feste men fort fremover går det jo ikke. Vanngjennomslag i løypene nå på noen steder det pleier skje, lite steiner i løypene enn så lenge men det tiner raskt. Kunne gå i korterma ulltrøye i dag.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk