tirsdag 22. mars 2016

Nye spor

Da har det blitt satt noen nye spor i dag tidlig:
- Drammen: Sparavollen-Hvalsdammen.Landfalltjern-Tverken-Skimtrunden, samt Kamstrupen
- Lier: Eggevollen-Eiksetra-Tverråsen-Storsteinsfjell
- Modum: Sponevollen-Kluftetangene, Hovlandsfjell-Djupengrop.

Føret er som det har vært en stund nå: Kaldt om natta gir skarpt føre, mens varmen gjør at det blir løsere, vått og litt mer trått utover dagen. Universalklister er fremdeles et godt valg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har gått med en kamerat Gamledammen-Kamstrup-goliat-Tverken-Skimtrunden og Tverråsrunden i dag. ganske bra forhold på formiddagen men det blir raskt dårligere glid. Alle de nevnte løypene er fullt brukbare og var også nykjørt, noe lyng og noen få steiner stikker frem her og der på Kamstrup-Tverken, forøvrig er det fine forhold, særlig Tverråsrunden. Mye steiner akkurat der det går ned en bakke i sydøstre hjørne av Tjuvtjernet, der må en stoppe opp om en kommer nordfra i god fart. Swix universal var meget bra i dag.

Reidar sa...

Fin familietur fra Landfalltjern til Skimten idag. Noen bare plasser fram til Steinkjerringa, men fint etter det (Men obs på stein i siste bakke ned mot Tverken!). Merkbar snøsmelting og mer bart da vi sto ned igjen tre timer seinere.

Universal funka for alle fire.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk