lørdag 5. mars 2016

Ingen flere oppdateringer denne helgen

Det blir dessverre ikke oppdatering på bloggen før tidligst på tirsdag 8.mars.

Jeg foreslår at dere følger med på skisporet.no, lier-ski.com og bruker kommentarfeltet til å oppdatere hverandre.

14 kommentarer:

Per Olav Horne sa...

Lykke til med Vasaloppet på søndag Gunnar.

Per Olav Horne sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Vasaloppet ja, så på resultatlistene nå og mener da jeg så Anders Auklands navn der på en ellevte plass eller deromkring, men er ikke han i Canada som kommentator for NRK i Skitouren da? Han var på tv senest igår kveld nærmere kl 23...

Pål sa...

Fredrik Aukland tv2, Anders og Jørgen langløp. Noen som har vært ute i dag?

Anonym sa...

Så det er tre Aukland-gutter,det visste jeg ikke, han som kommenterer for NRK i Canada, er ikke han også konkurranseskiløper?

Jeg var ute i dag over Kamstrup-Goliat og Skimtenrunden, gikk greit med vr50 men noe ising-kladding, kunne nok hatt bare vr45 i høyeste partiene. Mye snø, flotte forhold.

Aud sa...

Har gått Eiksetra- Tverråsen- Skimtrunden på VR45, helt ok. Elendig glid, måtte stake ned Dritarbakkene;)

Haflan sa...

Lilla Rode Multigrade fungerte ok så lenge det er et tynt lag. Smeltet inn et syltynt lag. Litt ising i høyden (over 450m). Kompis gikk på samme smøring men tykkere lag som bare var gnidd inn for hånd. Det ble mye ising og kladder.

Anonym sa...

Prøvde meg med rubbeski i dag, 07.03.2016, mellom Strøtvet og Landfalltjern. Litt kram nysnø i nedre del. Her satt det sånn passe bra, men hvor sporet var blankt var det dårlig feste. Fra Stiboltkrysset og videre opp til Landfall ble det tørrere og tørrere. Her var det definitivt voks som var tingen. VR45 hadde fungert optimalt. Lenger ned og runden rundt Hvalsdammen var det nok VR50 som hadde vært best.
Så ikke la dere lure av mildt vær nede i byen. Det er tørt i høyden.

Dagis sa...

Gikk på VR55N i kveld fra Landfall ti Skimten og Tverråsrunden. I litt blanke spor opp mot Ballklubbhytta fungerte det perfekt. Fra Tverken og oppover var det heltørr snø og da kunne jeg nok hatt bedre glid med en hardere festefoks. Det bremsa litt med VR55N der.

john85 sa...

Hei, hvordan er forholdene i lysløypa (eggevollen - eiksetra) ? VR45 ? Hvilke temperaturer bør man se på egentlig, de som står på lier-ski.com eller pent.no ?

Aud sa...

Eiksetra- Svarthavna- Marivannsrunden i går ettermiddag= VR45.

IL ROS sa...

Styr unna VR-produktene, både for egen helse og naturen:
http://www.erdetfarlig.no/Artikler/Nyhetsartikler/styr-unna-miljogifter-i-skisporet/

Anonym sa...

Alternativ til VR45 - Rode P42 violet extra ?

Anonym sa...

Gikk på Konnerud skistadion + litt innover i marka derifra i går. Hadde fiolett swix under skia og hadde spikerfeste og superglid:-)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk