mandag 1. april 2013

Tar opp konkurransen med rosabloggerne!

Som mange observante lesere har fått med seg, så har jeg noe reklame på bloggen, reklame for blant annet skikurs og butikker som selger langrennsutstyr. Med en jevn leserskare på rundt 1000-1500 personer daglig så genererer dette ganske betydelige inntekter, men selvsagt ikke nok til å leve av - i motsetning til diverse rosabloggere - som skriver om sminke og klær.

Men jeg har lenge tenkt at det bør være mulig også for nisjebloggene å kapre en større andel av sponsorpengene. Og med den enorme langrennsinteressen vi har sett de siste årene har både lokalpresse i Drammensdistriktetet, samt diverse sportsutstyrkjeder gått sammen om å sponse undertegnede.

Dette innebærer at fra høsten 2013 og et halvt år framover vil jeg ta ut permisjon fra jobben og blogge på heltid! Vent dere føremeldinger og rapporter flere ganger daglig, video fra løypemaskinene, test av skiutstyr og smøringer, utprøving av ulike sliper og utførlige turrapporter!

Et krav fra utstyrsleverandøren er at jeg stiller opp i diverse trikoter - kropp og utseende selger, viser det seg. Derfor tar jeg opp konkurransen med rosabloggerne - er det skiføret i Drammensmarka som blir den neste store snakkisen??

4 kommentarer:

Anonym sa...

:) synes nivået er bra nok som det er:)

Anonym sa...

Aprilsnarr! Din luring! Nå skal jeg gå fra MIF-hytta til Sirikjerke. Og det er ikke aprilsnarr! :-)

Per Olav Horne sa...

Hehe, ja hadde det vært sant hadde det vært noe. Men tenkt hvis det hadde vært en mulighet. Det var nok siste skitur i går. Takk for en fin sesong Gunnar.

stian sa...

herlig humor sånn på tampen av sess.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk