mandag 8. april 2013

Fremdeles løypekjøring

Det er fremdeles gode forhold i marka, og det kjøres løyper fremdeles. Drammen kjørte i går så og si alle løyper nord for Landfalltjern, både Kamstrupen og Skimtrunden. Lier har i dag kjørt Eggevollen-Eiksetra, samt Tverråsen.

Jo høyere opp, desto bedre forhold. Det er klisterføre, isklister i bånn, veldig tynt som smeltes inn og avkjøles. Deretter aktuell klister. Om morgenen kan dette være universalklister, utover dagen vil nok rød klister være bedre.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nå er det kanskje fint å skøyte?

Daniel Lillegård sa...

Jeg noterer at yr.no melder minusgrader og opp mot 15mm nedbør i form av snø over 300 meter frem mot helgen. Det kunne jo vært en fin finale på en fantastisk sesong!

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk