mandag 1. april 2013

Takk for i år!

Det har vært en fantastisk vinter - nok snø, kaldt og mye sol - og tørrføre helt til nå! Og en drømmepåske av de sjeldne! Jeg vet at de aller fleste avslutter skisesongen ved påsketider, og jeg vil derfor benytte anledningen til å takke alle lesere for i vinter. Tusen takk for all ros, for alle gode tips, føremeldinger, sms'er og for de mange kommentarene.

Jeg kommer nok til å gå en og annen skitur fremdeles, og bloggen skal oppdateres enda noen uker, men som for mange andre er det nå tid for å ta fram sykkelen og glede seg til mange flotte naturopplevelser i mer sommerlige omgivelser.

Takk for i år - velkommen tilbake i oktober/november :)

12 kommentarer:

Mjøndalen sa...

Tusen takk for den flotte bloggen du lager hvert år. Du burde fått en kulturpris for jobben du gjør. Dine meldinger får meg ut på ski selv om føret i lavlandet ser dårlig ut. Takket være dine meldinger vet jeg hvordan forholda er i marka. Ønsker deg en flott sommer, så får vi håpe på en like flott vinter neste år!

Anonym sa...

Takk for en fin blogg. Har gått mest på Vestskauen i Sande pga tilhørighet men har hatt stort utbytte av din blogg. Kjempebra har det vært.

Anonym sa...

Tusen takk for en kjempefin blogg. Vi er heldige som har både marka og deg, god vår/sommer :-)

Daniel Lillegård sa...

Takk for fin blogg. Takket være fine oppdateringer har jeg fått gps-logget rundt 500km med ski på beina denne sesongen. Det er jeg brukbart fornøyd med. Ses til vintern igjen.

Anonym sa...

Takk for innsatsen i år, jeg er innom flere ganger i uka og har hatt god nytte av det du legger ut her!

Anonym sa...

Takk for utmerkede smøretips m.m.! :-)

Håkon sa...

Takk for sesongen og jevnlige oppdateringer.
Strålende innsats!

Kristian Fredrik sa...

Takk for meget nyttig og interessant blogg. Ønsker deg en nydelig vår-, sommer-, høstsesong.

Yngve sa...

Takk for en super blogg. Det er et meget godt hjelpemiddel for planlegging av turer i marka. Vet du noe om Drammen Kommune vil kjøre noe mer løyper fremover, eller parkerer de løypemaskinene for sesongen?

Sam Pedersen sa...

Jeg takker atter for innsatsen, og for oss fra Fredrikstad som ikke er bortskjemt med skiføre, følges bloggen daglig og er grunnlag for planleggingen av helgenes skiturer. Dette året har vi også opplevd fantasiske Heståsfjell og Hovlandsfjell samt Breili. Hadde det ikke vært for at det også er fint i Engelsviken, så burde jeg flyttet til Drammen. Tusen takk. Vennlig hilsen Sam Pedersen

Christine sa...

Takk for flott skiblogg. Jeg leser bloggen din gjennom hele vinteren og sjekker alltid med den før jeg spenner skiene.

Ønsker deg en god vår- og sommersesong - håper du er tilbake til høsten for flere gode tips og føremeldinger :-)

Anonym sa...

Skituristen:
Tusen takk for flott skiblogg med nyttige tips og informasjon. Mange skiturer har blitt "litt bedre" etter å ha sjekket din blogg først.
God vår!

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk