søndag 14. februar 2010

Kort oppdatering

Tirsdag morgen: På morgenen har Drammen kjørt rundene på Skimten og Tverråsen, samt runden fra Tverken til Marimyr og tilbake via Kamstrupen. Lier har kjørt Eggevollen-Eiksetra, samt den fine gamleløypa fra Eggevollen til Garsjø.

Smøretips: Det er nå -5 grader i marka, og føre for blå extra eller VR45. Rode Weiss vil også fungere bra. Hvis tempen holder seg når nysnøen kommer, så vil VR40 være det beste valget.

Mandag: Drammen har kjørt spor i dag på Spiralen og opp til Tverken. Ellers så er det fleste spor åpne i marka på begge sider av elva.

Smøretips: Litt vanskeligere nå, det er -2 grader i høyden. Dette betyr at du bør velge en mix av VR45 og VR50 (evnt bare VR50). Rode multigrader fungerer også utmerket.


Søndag: I dag er det ca -2-3 grader i høyden. Dette betyr at vanlig blått blir litt for glatt. Blå extra blir nok også i glatteste laget, så jeg ville ha brukt VR45, evnt med Rode Multigrade på toppen. Hvis du ikke har Rode, så ville jeg lagt på litt VR50 Legg noen lag av den kaldeste smøringa under, og 1-2 tynne lag av den mykere smøringa øverst. Kork godt ut mellom hvert lag. Bruk CH/LF 8 glider.

I Finnemarka er det ikke kjørt spor siden fredag, men de aller fleste spor er åpne, så man har alle muligheter :-)
På sørsida er det kjørt i hele Drammens løypenett i Strømsåsen og på Konnerud.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk