onsdag 18. februar 2009

Oppdatering onsdag morgen

I dag er det litt varierende temperaturer, rundt -5 grader. Lier kjører i dag løypene fra Eiksetra til Saga, videre til Nykjua, fallet og Kanada. Drammen har kjørt lysløypenettet, og kjører hovedløypene rundt Tverken og Skimten i løpet av formiddagen. Det er svært fine forhold :-)

Ettermiddagsoppdatering: Tempen har steget noe utover dagen, og det er litt for varmt for blå swix nå, i hvert fall i lavereliggende områder. I dag gikk jeg en tur på VR45 (tilsvarer omtrent blå extra), og det ga godt feste.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk