fredag 20. februar 2009

Masse løyper kjørt i dag

I høyereliggende områder er det i dag rundt -5 grader. Det er meldt en del snø det kommende døgnet, men i mellomtiden er det gode forhold og løyper overalt.
Lier: Alt av hovedløyper fra Kanada til Saga, Eikseterområdet og runden Storsteinsfjell er kjørt opp. Drammen: Alt er kjørt opp bortsett fra forbi Sauesetra. Nedre Eiker: Alt er kjørt bortsett fra østsida av Ulevann. Det er kjølt inn til Sandungen. I tillegg har Øvre Eiker kjørt løypenettet vest for Øyvannet. Modum kjørte løyper på Breili i går. Her er alle muligheter åpne! :-)

Smøretips: I høyereliggende områder vil blå swix fungere greit, mens i mer lavereliggende strøk, feks Spiralen vil det være nødvendig med litt mykere voks. Jeg ville satsa på VR45.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk