tirsdag 6. januar 2009

Forholdene er stabile, enn så lenge

Føremeldingen fra 2. januar gjelder fortsatt, og i høyden (over 400 m.o.h) er det ganske gode forhold de fleste steder. Det er fremdeles litt tynt opp til Skimten og runden Storsteinsfjell. I helga ble det satt spor på Spiralen, ved Hvalsdammen og opp til Tverken. Men det er lite snø, så dere bør bruke gamle ski og ta det rolig nedover.

Det er meldt litt varmere til helga, og deretter noe nedbør, så vi vil nok få andre forhold snart. Det er hardt og isete i lavereliggende områder. Jeg vil derfor anbefale å legge et tynt lag isklister i bånn, og dagsaktuell tørrvoks oppå.

2 kommentarer:

Anonym sa...

jeg fant siden via google, kom høyt opp på lista når jeg søkte på "drammensmarka"

Anonym sa...

Jeg fant artikkel om Drammensmarka i www.Turrenn.no

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk