mandag 3. desember 2012

nye spor i Drammen

Da har Drammen kjørt nye spor via Tverken til Skimten på morgenkvisten. Kvaliteten på sporene er ukjent, men i det minste bør myrene ha fryst til nå.

Veldig kaldt nå, samme råd til påkledning og smøring som i går

15 kommentarer:

Kaptein Knutsen sa...

Veldig interessert i oppdateringer om hvordan myrer & vannhull ter seg nå. Og om kvaliteten på Skimtrunden.

Gunnar Schei sa...

Jeg har ikke vært på skimtrunden, men kanskje kan noen av våre trofaste lesere rapportere? Dagis?

Dagis sa...

Hehe. Takk for tillitten Gunnis, men har ikke vært der enda. Kam imidlertid rapportere om gode forhold i lysløypa på Konnerud i kveld. Bare litt ensomt i kulda...
Thune var vel på Skimten rett før helgen men ikke på selve runden tror jeg. Landfall-Skimten var visst greit men ikke mer enn det. Vi trenger litt påfyll nå for å komme oss dit vi aller helst vil.

Lisbeth sa...

Fantstik med løpende oppdatering om løypeforhold!
Blitt avhengig :-)

Anonym sa...

:-) prima side :-) noen som vet om det er kjørt ned blåstein ? nok snø til et stykke ned i bakken.
Jeg var ute søndag, skimtrunden var ikke kjørt men så ut som et tråkk eller to, tverrås runen var kjørt men ikke satt spor, men helt ok

Rune L

Ørjan Thune sa...

https://picasaweb.google.com/orjanthunesws/20121204
Alt om Skimten-runden pr 04 Desember. Flotte forhold. Selve runden på toppen er kun scooter kjørt og det er kun litt ufarlig lyng i løypa. Fra Tverken og ned til Landfalltjern derimot er det både stein og grus .... men fullt mulig å unngå alt. Mine ski er fortsatt ripe-fri :-) Men har du et gammelt par, så bruk det!

Arildo de Noruega sa...

Hva er beste startsted for treningstur med hodelykt nå? Er ikke lokalkjent og kommer med bil fra Oslo.

Dagis sa...

Ørjan: Dette ser lovende ut!
Arild: Jeg ville gått fra Eiksetra mot Svarthavna.
Eventuelt Kanada-Nykjua-Saga.
Alt i Lier.

Anonym sa...

Lier har de klart beste forholdene. I går kveld (tirsdag) var det en gjeng helter som dro ut snøkanonene i Lysløypa Eggevollen - Martinsløkka. De skulle jobbe hele natten.

Kaptein Knutsen sa...

5 cm nydelig lett nysnø på Åssiden i morges. Håper løypenettet Landfalltjern / Tverken /SKimten kjøres i dag, det kommer til å bli strøkne forhold (dog litt vrient å spotte evt eksponert grus og stein). Jeg satser på en formiddagstur til Skimten og Tverråsen.

Anonym sa...

Hvor bra er det fra Kanada sammenlignet med Eiksetra?

Kaptein Knutsen sa...

Skisporet.no er ikke oppdatert, men det er altså kjørt spor med stor maskin til Landfalltjern - Tverken - Skimtrunden i dag. Is og barnåler og noe grus i sporene fra Landfalltjern til ca Ballklubb-krysset. Oppe på Skimtplatået er det silkeføre med enkelte lyngtuster i. 12 minus på Skimten og husk ekstra windstopper, det blåser friskt.

Anonym sa...

Noen som har gått kanada-nykjua-saga enda? Eventuelt til Fallet fra Kanada?

Anonym sa...

Har gått Skimtenrunden nå i ettermiddag. Sporene føyker igjen noen steder, ellers flotte spor. Løypekjører har lagt igjen noen hauger ved lyngtustene. Antagelig for å dekke igjen ved neste kjøring.

Plankepetter sa...

I Kanada er det litt rufsete de første 500 m ellers er det drømmeføre.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk