lørdag 29. desember 2012

Lier kjører nå alt fra Eggevollen til Svarthamna, samt Storsteinsfjell og Tverråsen.

Drammen har kjørt fra Landfalltjern til Tverken, Kamstrupen og Skimtrunden.

Det har kommet 10cm snø. Temperaturen stiger, så smøretipset blir fort utdatert. Men akkurat nå er det rundt 0 grader på Eiksetra. Dette betyr at VR50 vil kunne fungere bra, Rode Violet er et bra alternativ. Men ta med mykere voks også for sikkerhets skyld.

Utover ettermiddagen skal det begynne å regne. Relativt raskt vil det da bli klisterføre. Men fordi den snøen som ligger nå er nysnø, vil det bli en utfordrende blanding av finkorned våt snø, og mer grovkornet snø, så vil en silverklister, feks Rode Silver, eller Swix Silver universal, være en riktig smøring.

1 kommentar:

Dagis sa...

Var på tidlig morgentur i dag fra Landfall og oppover. Tørt og greit i sporet men yr i lufta. VR45 funka bra men 50 er sikkert bedre utover dagen. Overraskende bra føre med faste og fine spor og bra gli med LF7. Jeg tror vi overlever disse varmegradene helt fint.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk