lørdag 8. desember 2012

flotte forhold - men ikke overalt

De beste forholdene finner vi, som tidligere nevnt, i Lier. Det er flotte forhold fra Eggevollen til Eiksetra og videre inn til Svarthamna (her ble det kjørt onsdag), og kanskje enda bedre fra Saga til Nykjua (her ble det kjørt torsdag) og ned til Kanada.

I Drammen vet jeg ikke helt sikkert når det ble kjørt sist, men jeg er ganske sikker på at det var på torsdag. Det er helt OK forhold fra Landfalltjern til Skimten, men det er noe mindre snø her enn i Lier, og jo lavere du kommer, desto større er sjansen for litt grus i løypa.

Det er også fine forhold på Konnerud skistadion, her går også snøkanonene mesteparten av tida.

De sporene som ble kjørt på Engersetra-Nygårdshøgda-Dypinkollen i går er også fine, selv om de kanskje er litt utilgjengelige?

Vi har ikke sydentemperaturere i dag, og det varierer mellom søkk og høydedrag, men med temperaturer rundt -10 grader (litt varmere noen steder, og litt kaldere andre steder) så er det trygt å smøre med noe så traust som vanlig blå swix ;) Jeg bruker CH 6 glider.

2 kommentarer:

Hummel sa...

Eiksetra-Skimten, lørdag kl 21: -19 grader(!). Nok av snø på Skimten, men grove stein midt i den bratte løypa ned mot Eiksetra. I den slake løypa var det snø nok.

Anonym sa...

Noen vet noe om Strømsåsen?

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk