fredag 10. februar 2012

Nye spor overalt!

Da er det snart helg, og mulighetene for en skikkelig skitur i helga er absolutt til stede! Drammen har kjørt hele løypenettet, med svært få unntak, til og med nedfartene (Sauesetra og Marimyr-Goliaten er ikke kjørt). Lier har kjørt Eggevollen-Eiksetra, Tverråsen og Storsteinsfjell.

Nedre Eiker har kjørt Årbogen, opp til Solbergvann, fra Ulevann til Marimyr via Vrangen. Modum har kjørt Heståsfjell og Hovlandsfjell, og alle løyper i området Engersetra-Nygårdshøgda-Dypingen-Sandungene.

Det er også kjørt fra Nykjua til Hovlandsfjell, så her er det en veldig fin (og sjelden) mulighet til å gå fra Liers løypenett over til Modums teig, som ikke er så mye brukt!

På Konnerud er det meste kjørt, fra Galterud inn i Strømsåsen (ikke fra Drafnhuset tror jeg), rundt Hallermoen, Sagdamrunden og stadion, samt Heia-Andorsrud.

Jeg anbefaler også å gå Kamstrupen til Solbergvann i helga folkens!

-6 grader nå, dette er bra føre for VR40. Vanlig blått vil også virke, men da kanskje med litt blå extra i tråkket. LF 7 glider.

God tur!

2 kommentarer:

Steingrim sa...

Litt utenfor Finnemarka og Konnerud/Strømsåsen dette, men for de som er interessert har jeg gått Montebelloløypa i dag. Løypemaskinen hadde vært ute rett før oss, så det var nykjørte spor hele veien rundt. Maskinen hadde plundra litt i noen bratte bakker med å komme opp, så der var det groper og hauger. Men siden dette var oppoverbakker gjorde det ikke så mye. Sleit forøvrig veldig med både feste og glid ...:-) det var skarpe snøkrystaller som gjorde at VR40 ikke beit, og såpass løst at vi sank nedi slik at glien også ble borte. Da ble det tungt, men bra treningseffekt og en fin tur. Med unntak av et par kryss var løypa skiltet hele veien.

Gunnar Schei sa...

takk for info! jeg skal gå, og det høres ut som om løypemannskapene har en jobb å gjøre før rennet om ei uke!

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk