fredag 17. februar 2012

alt klart for glitrende skihelg!

Da har det vært kjørt mye i marka i løpet av fredagen, og det er fine forhold. Det kan snø i morgen muligens.

Modum har kjørt alt i området Engersetra-Nygårdshøgda-Dypingen-Sandungene, samt på Hovlandsfjell og Hestås. Lier har kjørt alt fra Eggevollen til Eiksetra og Svarthamna, samt på Tveråsen, Storsteinsfjell, Avdal Undersrud og opp til Langvann.

Nedre Eiker har kjørt det meste i Ulevannsområdet, via Vragne til Marivann og ned til Aron og Solbergelva, samt alt på Årbogen. Drammen har kjørt absolutt alt, hele Kamstrupen, alle nedfarter (ikke helt ned til sykehuset) og alle sidespor, så nært som Sauesetra (litt for lite snø ennå)

Smøretips i dag er VR55, siden tempen ligger rundt -1 grad, snøen er litt omdannet. Merk at det er mye kaldere i gruper og søkk, feks på Garsjø er det -5. Her kan det lugge litt, så bruk Rode Multigrade i bånn om du går i daler, og ikke på toppene.

Smøretipsene for Montebellorennet vil gjelde i morgen også for Drammensmarka.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk