lørdag 18. februar 2012

Montebellorennet - en stor suksess!

Til tross for at sola ikke ville vise seg var Montebellorennet en stor suksess i dag, etter flere års pause. Over 300 unge, middelaldrende og noen få eldre hadde tatt turen til Sande, hvor vi ble busset inn i skauen og opp til et velorganisert start- og oppvarmingsområde. Speakeren hadde full kontroll, og alle ble behørig loset til start.

Løypa var variert og fin, mange små bakker i starten før man kom opp på myrene, og flere mindre kneiker underveis. Løypa var godt oppkjørt og til tross for regnvær og noe våt nysnø holdt sporene godt. Traseen var ikke altfor teknisk eller fysisk krevende, men morsom og velkomponert. Personlig satt jeg stor pris på cola på løypas høyeste punkt (jeg tror ikke dette var annonsert før start), noe som gjorde det mulig å rykke fra gruppa jeg lå i :-) Påfyll av væske 3 ganger i løpet av 27km (GPS viste i underkant av 27km) er mer enn nok til å opprettholde trykket!

Alle jeg prata med etter målgang var strålende fornøyd med arrangementet, selv om de fleste var misfornøyd med egen form - det er slik det skal være ;-)

Konklusjonen er at dette var veldig bra arrangert, i en flott trase, og godt oppmøte. Jeg tar turen igjen neste år!

1 kommentar:

Tom Atle Bordevik sa...

Jeg stemmer i på alle punkter. Det er flott oppe på Vestskauen, og arrangementet var knirkefritt!

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk