søndag 12. april 2009

Påskefrokost på Skimten

I dag er det såvidt varmegrader i marka. Drammen kjører fra Tjernet og opp til Skimten og runden der oppe. Lier kjører lysløypa fra Eggevollen, samt opp til Skimten. Nedre Eiker kjørte sist på fredag, da ble Ulevann-Storemyr, Ulevann-Langvann, samt Vrangla rundt preppa.

Turforslag: Med nykjørte spor til Skimten fra både Drammen og Lier ligger forholdene til rette for et storinnrykk på Skimten og gratis påskefrokost fra kl 0900. Vi ses der :-)

Smøring: I dag benytter jeg et tynt lang blå isklister i bånn, og legger et lag med vm-universalklister oppå. Jeg har tenkt å gå en stund, så jeg tar med meg litt skirens i en plastpose, samt en tube flytende hurtigglider, slik at jeg kan rengjøre og preppe skia på nytt når strukturen fylles med støvog skitt fra løypene

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk