lørdag 4. april 2009

påskeføre i palmehelga

Det fryser på om natta, så det er fremdeles fine forhold i marka. De meldes om 90 cm snø på Solbergvann, men klart mindre nede i dalen.

Lier kjørte i går så godt som alle løyper, både i Eikseterområdet og fra Kanada. Nedre Eiker kjørte alle løyper i Ulevannsområdet, samt ned til Solbergelva. Drammen kjører hovedløypene på innsida av Landfalltjern, dvs Kamstupen, Skimtrunden og Tverråsrunden. Spiralen ble kjørt på torsdag. I tillegg til dette har Øvre Eiker satt spor fra Sandungen, med overgang til Nedre Eikers løypenett og Modum i området Sponevollen med forbindelse til Liers løypenett nord for Saga.

Smøring: Ganske enkelt nå, isklister i bånn og universalklister oppå hvis du er ute tidlig, rødt klister midt på dagen.

Turforslag: I dag er det varsla fint vær, så man bør komme seg til et utsiktspunkt. Om du har lyst til å prøve noe annet enn Tverråsen, så er Snaukollen er fint alternativ. Nås enklest ved å gå fra Ulevann. Herfra er det også en god anledning for å komme seg ned til Glitre og i det fine terrenget rundt Sandungene

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk