søndag 5. april 2009

Oppdatering palmesøndag

Det er varmegrader nå, men det har fryst på i natt. Husk at selv om det er tåke i byen, så er det fint vær i marka :-) I dag er det kun Drammen som har kjørt, her er alle hovedløyper på innsiden av Landfalltjern kjørt opp, dvs Kamstrupen, Tverråsen og Skimtrunden. På sørsida av elva er det kjørt fra Dalen ned til Sagdammen og videre til Konnerud skistadion. I går ble løypene i Strømsåsen preparert, samt fra Hallermoen til Dalen.

2 kommentarer:

Bjarne sa...

Fortsatt masse snø nord i marka. 120 cm utenfor hytta på Heståsfjell i dag tidlig.

http://img520.imageshack.us/img520/4987/snodybde54.jpg

Gunnar Schei sa...

takk for innspill! Jeg vil gjerne ha rapporter fra nordenen av marka, siden jeg sjelden er lengre nord enn Fallet, og har aldi vært på Heståsfjell. Jeg tok meg den frihet å benyttet bildet ditt :-)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk