mandag 12. januar 2009

Vanskelige føreforhold

I dag er det 5 grader på Eiksetra, og det har regnet i natt. Dette innebærer at løypene er isete, og det er vanskelige forhold. Det er fremdeles mulig å gå på isklister, men man bør være forsiktig.

Lier og Nedre Eiker melder at de ikke vil sette nye spor før det blir minusgrader igjen, i følge værmeldinga blir det mest sannsynlig på onsdag, selv om det skal bli kaldere i morgen. Selv kommer jeg til å gå litt på Konnerud stadion, siden kunstsnøen der oppe ikke er like påvirka av været som natursnøen i marka. Her vil jeg nok benytte VM-klisteret til Swix.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk