onsdag 21. januar 2009

Fremdeles tørr snø - og nykjørte spor

I dag er det 0 grader på Eiksetra og i Ulevannsområdet, og snøen er fremdeles tørr i høyden.

Lier: I dag settes det spor i området Eiksetra, opp til Vrangen og Langvann hvor man møter løypene til Nedre Eiker. I tillegg kjøres det fra Kanada til Nykjua og Saga.
Drammen: Alle hovedløyper fra Spiralen til Landfalltjern, videre opp til Skimten (og Liers Løypenett), runden på Tverråsen og Kamstrupen inn til Storemyr er preparert i dag.
Nedre Eiker: I går ble alle løyper preparert. Dette innebefatter Øyvannet og Ulevann, Korpetjenn, til Vrangen via Solbergvann, videre langs Kamstrupen til Drammens løypenett. Det ble også satt spor til Langvann og Liers løypenett, Vrangla og Sandungen. I tillegg er lysløypa på Årbogen preparert.

Smøretips: Over 400 m er snøen fremdeles tørr, og det anbefales å gå på VR50, som har gode 0-føreegenskaper. I litt lavere områder vil det lønne seg å benytte VR55 (og kanskje et lag VR60) som fungerer veldig fint på nysnø som er litt varmere enn 0 grader.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk