søndag 11. januar 2009

Mildvær endrer føret

Det har nå blitt vesentlig mildere, og det er plussgrader de aller fleste steder i marka, noe som vil endre føret betydelig. Men mildværet har ikke vart så lenge, dermed er det fremdeles gode forhold, særlig i Lier. I enkelte søkk vil det fremdeles være kaldt, og snøen kan være tørr her en stund til (erfaringsmessig så gjelder dette feks Saga)

Smøretips: Jeg vil anbefale klister i dag. Et alternativ til ren klister kan være isklister i bånn, og myk voks oppå, feks VR60. Det kan være lurt å ta med seg litt hardere voks også, dersom du må smøre om, feks VR50.

Løypene i Eikseterområdet og Saga-Kanada ble kjørt i går, jeg anbefaler disse løypene. Drammen kjørte også opp til Skimten i går, samt langs Hvalsdammsveien, men det meldes om mye stein i løypene. Nedre Eiker har ikke kjørt siden forrige søndag, men det er fullt mulig å gå i Ulevannsområdet.

God tur! Legg gjerne igjen en førerapport i kommentarfeltet. Neste helg er det meldt mer snø... :-)

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk