fredag 2. januar 2009

Godt nytt skiår!

I dag er det -10 grader på Eiksetra. Etter snøfallet (1 cm nysnø) på nyttårsaften, er det fortsatt fine forhold i hele Lier bortsett fra Dritabakkane og runden Storsteinsfjell. Drammen og Nedre Eiker har ikke preparert i jula, men forholdene har vært stabile, så det er fullt mulig å gå på ski i høyden. Jeg vil ikke anbefale Spiralen, men dersom man vil ta seg en tur i bynære områder anbefaler jeg en tur fra Konnerud skistadion, hvor snøkanoner har gått i romjula, slik at det er silkeføre. I går kveld brukte jeg vanlig blå swix, med Toko grunnvalla i bånn.

2 kommentarer:

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...

Dette ser ut som ein skikkeleg kvalitetsblogg om skiføret i Drammen. Eg oppdaga bloggen gjennom ei anbefaling på Turenn.no (http://turrenn.no/-/bulletin/show/209747_bra-blogg-om-skifoeret-i-drammensmarka). Du er hjerteleg velkommen inn der for å promotere gode løyper i Drammensområdet. Også kjekt å ha deg som medlem dersom du har planar om å gå på nokre turrenn i vinter. Velkommen!

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk