søndag 12. mars 2023

Nå kommer mer snø!

Det har vært veldig stabile vinterforhold nå i flere uker. Etter litt varmere dagtemperaturer for et par uker siden har vi nå hatt en uke med stabile temperaturer under 0 grader, og det har vært stort sett tørrføre og flotte forhold med oppkjørte spor overalt.

I dag har Drammen kjørt hovedløypenettet opp til Skimten inkl Kamstrupen til Marimyr. Øvrige løypenett i hele marka er kjørt opp den siste uka.

Jeg har stprt sett gått på Rode multigrade (violet) de siste dagene, og blå sxiw over mot lilla fungerer også bra.

Nå er dte meldt ebtydelig snøfall i morra samt kanskje mer de neste dagene, og deretter noe stigning i tempen, men det betyr nok at skiføret vil holde seg flott i mange uker framover.

Jeg skal oppdatere mer jevnlig her når forholdene skifter mer.

1 kommentar:

Anonym sa...

Takk for livstegn og oppdatering, Gunnar! Var nesten litt bekymret siden du ikke hadde oppdatert noe på lange tider! ;-)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk