tirsdag 14. mars 2023

Tørrføre i høyden!

Da har det kommet ca 20 cm snø siden siste innlegg, og forholdene er betydelig endret. Akkurat nå er det litt løst i sporene og stort sett tørrføre over 300-350 moh. Jeg anbefaler Rode violet multigrade på dette føret, eller en lillavariant mot kaldt fra swix.

I dag er det kjørt det meste av spor i Eikseterområdet, inkl Tverråsen og Storsteinsfjell, hovedløypene i Drammen og på Ulevannsområdet. Sporene vil sette seg bra utover dagen og i kveld antar jeg at det er mindre løst enn i skrivende stund

2 kommentarer:

Runar sa...

Ja det var løst. Swix vr/vp45 brukte jeg over skimten/runden og det satt sånn passelig greit.

Anonym sa...

Mye våt tung nysnø, alt var kjørt i dag men med sol på ble de et veldig sug i snøen. Klister eller feller i dag var omtrent like bra med feste og glid, men selv de med skøyteski hadde ikke rare farta. Men det er en sjarm med sånt føre også,en kan likegodt ta det rolig og nyte.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk