mandag 20. mars 2023

Begynnende påskeføre

Da har det kommet en del snø i helgen, samt regn og det har vært både varmt og kaldt, noe som betyr at det er et begynnende påskeføre. Det er tidvis ganske varmt i sola og dette betyr universalklister. Jeg anbefaler nå et tynt lag med grunnklister i bånn, og dette er det lurt å bruke sprayboks til, for å få det tynt nok. La det tørke og legg deretter på et jevnt med tynt lag med universalklister på toppen

Det er kjørt de vanlige sporene i Eikseterområdet, i Drammen opp til Tverken og Skimten, samt i Ulevannsområdet. Jeg tror ikke det er kjørt i Modum de siste dagene.

2 kommentarer:

Runar sa...

meget bløte løyper med ekstremt sug i sola i dag, super feste og helt grei glid med feller. Vil anta rødt klister ville vært best i dag men universal også kan fungere da det veksler litt med småglatte blanke spor i skyggepartier og når skyene dekker sola. Gått Skimtrunden og Goliatrunden/Kamstrup fra Gamledammen. Bare å nyte det som er igjen av vinteren, forhåpentlig blir det ikke for varmt fremover...

Runar sa...

Snaukollentur med en kamerat i dag, 35km, helt fabelaktig utsikt i klarværet. Raske løyper stort sett hele veien. Kameraten gikk med vp45 på sine Madshus RaceSpeed, det satt tålelig greit unntatt selvsagt der det var blankt i spora her og der. Jeg brukte Salomon S/Max og hadde faktisk hakket bedre glid stort sett når vi stod i sporene. Felleski kan være helt konge:-)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk