lørdag 25. desember 2021

Romjulstur?

Da vil jeg benytte anledningen til å ønske alle lesere og skivenner god jul! Det er 1.juledag og en flott dag for å komme seg ut og trimme juleflesket. Man kan vel kanskje ikke si at sesongen har starta for alvor ennå, men det er flotte forhold i kunstsnøtraseene på Martinsløkka ved Garsjø (rett før Eiksetra for de uinnvidde..) samt på Konnerud skistadion.

På Martinsløkka er det 3.5 km løyper, både i slakt terreng og i mer krevende konkurranseløyper. Det vil helt sikkert være litt folk her utover, men det er virkelig fine forhold. 

Det er tørrsnøføre etter det lille snøfallet på tirsdag og onsdag, men iblanda litt grovere snø. En mykere blåvariant bør fungere bra i dag. Det kan være lurt å smelte inn en grunnvoks for å øke slitestyrken i festesmøringa (og nei, jeg bruker ikke felleski, kjør debatt 😄 )

Det er også kjørt langt flere løyper både opp til Svarthamna og fra Kanada til Nykjua og Saga. Merk at disse løypene ble kjørt for snart 2 uke siden og ble kraftig redusert av mildværet i forrige uke. Men med påfyllet denne uka er det faktisk brukbart. Vær oppmerksom på litt grus. Det er best forhold for klassisk her, men absolutt verdt turen. Jeg ville tatt "grusparet" på en slik tur i dag.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk