torsdag 16. desember 2021

Mildvær og kunstsnø

Det er mildvær og noe av snøen som kom fram til søndag har smelta, men det ligger fremdeles bortimot 20 cm snø i terreng og langs skogsbilveier.

Det klart beste forholdene finner du på kunstsnøarenaene på hhv Konnerud og Martinsløkka. Her ligger det over 40cm kunstsnø med natursnø oppå, så det er flotte forhold.

Det ble kjørt nye spor opp til Svarthamna i Lier for 2 dager siden. Her er det bedre forhold enn man kanskje skulle tro. Det ble også sporsatt fra Kanada til Nykjua og Saga i går, her er det også ganske brukbart. Men merk at begge disse stedene vil det være litt grus her og der, særlig i utforkjøringer der folk har ploga.

Pr nå er det +5 grader og klisterføre. Universalklister vil fungere bra. Selv satser jeg mest på staketrening om dagen og bruker blanke ski.

1 kommentar:

Anonym sa...

Herlig tur i dag over skimten fra landfalltjern, til solvang og svarthavn. Over vrangen fra nord til syd, isen bærer godt.videre Kamstrup tilbake til landfalltjern. beste løypene er i området eiksetra og deromkring fordi de er kjørt og kulda har holdt seg der. Forøvrig kommer man seg frem på et vis.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk