fredag 19. februar 2021

Mye kram nysnø

Det har kommet 20-25 cm snø de siste dagene, men nå er det et værskifte på gang og det er varmegrader og kram snø. Forløpig er det finkorna snø og voksføre, men dersom det begynner å regne og tempen stiger ytterligere vil det bli klisterføre snart.

Pr nå er det +1 til +2 grader og VR55 vil fungere godt. Der det er litt våtere kan det være VR60, i hvert fall en voks med silver. Rode violet (zero) kan også fungere.

I dag har alle løyper i Eikseterområdet, inkl Tverråsen og Storsteinsfjell blitt kjørt opp. I Drammen har alt blitt kjørt opp faktisk. I gamle Nedre Eiker har de kjørt Ulevann via Kamstrupen til Marivann. I Modum har det blitt kjørt både i området Engerstra-Nygårdshøgda og til Breili, samt Sponevollen-Kluftetangene

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk