fredag 26. februar 2021

Klisterføre i helga

Det er ganske varmt på dagtid, så de ter definitivt klisterføre, jeg anbefaler swix vm-universalklister, samt Rode multigrade klister. Merk at det på ettermidddag/kveld blir temmelig skarpt, særlig i spor som ikke har vært kjørt på noen dager. Selv om det er plussgrader, så står det kaldt opp dra telen i bakken og sørger for skarpere føre. Det er lurt å ha grunnklister o bånn på slike forhold.

I dag antar jeg at samtlige spor i Lier og Drammen kjøres opp, nå på morgenen er Drammen i gang med Spiralen om området sør for Landfalltjern, og Lier er i gang i Eikseterområdet.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk