fredag 27. desember 2019

Gode forhold i marka

Det er fine forhold i marka nå om dagen, kaldt og mye nysnø. Det som har kommet som regn og sludd nede i byen har kommet som snø i høyden, hvor det ligger ca 50 cm i terrenget. Snødekte greier og skikkelig "Winter Wonderland" som det sies på nynorsk..

Blåswixføre nå, lett å få feste, men greit å ta ski med en fin slip (om du har) for å få god glid.

Drammen og Lier har kjørt det meste av løyper i dag allerede, og det har vært satt nye spor på Vestskauen og i området Mifhytta.

God tur!

1 kommentar:

Megalep sa...

Flott dag i marka, det var sol ganske lenge også inntil tåka kom. Vært rundene skimt-storstein-tverrås med start fra turheisen og over langemyr-tverken. Gode løyper hele veien fra turheisen faktisk. Raske spor og jeg brukte en blanding av vr40 og vr45 som gav meget sikkert feste. Men slitasjen på smøringa er stor nå så anbefaler å ha med ekstra på turen.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk