torsdag 7. mars 2019

Bonus-vinter?

Vi har fått omtrent 15cm nysnø de siste dagene og det er meldt kaldere framover, kanskje allerede fra i morgen kveld. I tillegg er det meldt ytterlige nedbør, slik det ser ut nå vil det komme som snø. For oss som fryktet at vinteren var over er dette svært hyggelig.

I dag har Drammen kjørt det aller meste, bortsett fra Sauesetra og Klemmehøgda. Lier og Nedre Eiker har også kjørt mye.

Mange muligheter for flere fine turer i vår kjære mark den nærmeste uka. Det er bare å komme seg ut. Jeg skal ut i fallende, våt nysnø i kveld. Egentlig er dette føre for zero/rubbeski, eller en halvmyk voks. VR55N med VR62 som forsterker midt i tråkket kan også funke nå.

2 kommentarer:

Megalep sa...

Gått fra Landfalltjern til Tverken og Skimt-Tverråsrundene i efta. Litt blanke spor opp til Tverken,bedre feste oppe på åsen men mindre glid. Hørte en si han gikk på vr45 og ata det var noe glatt i de nedre områdene(landfall-tverken) men bra i høyden. Vi brukte feller, som fungerte ganske så bra, men man kan helt fint benytte smøre-skiene nå.

Anonym sa...

Gikk Ulevannsrunden med Tverråsrunden fra Ulevann i efta. Brukte vr40+vr45 men hadde likevel ikke maksimalt feste noe sted, muligens det kom av at det var litt løs snø i traseene. Mye snø nå, satser på at det kjøres en del løyper i morgen så blir det bra, det var mye vinglete spor i dag. Så i farta da vi passerte at det nettop hadde blitt kjørt inn til Lelangen.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk