fredag 1. mars 2019

Beinhardt føre og deretter påfyll?Morgen og kveld byr på veldig harde og faste spor, som kan bli noe bløtere i solhellinger midt på dagen. I morgen satser jeg på at skareføret bærer utenfor løypene på Vakkertjernsheia. Er jeg tidlig nok ute så skal det gå bra. Isklister smeltet inn og nedkjølt, med universalklister på toppen skal ta meg opp bakkene. Tynne lag er alltid lurt, selv om glid ikke er det store problemet om dagen.

Er dobbeltspent på hva søndagens og mandagens nedbør kan bidra med. Er vi heldige så kan det bli påfyll av snø, etterfulgt av en kuldeperiode. God helg!

2 kommentarer:

Megalep sa...

Gått Ulevannsrunden med Tverrås og Skimtrundene fra Aron i dag. Oppkjørt hele veien, litt nysnø var bra nå. Smurt med vr40 og 45 og det holdt for meg. Men glia var veldig dårlig særlig inn Kamstrup og til Ulevann og Langvann, noe bedre på andre sida.

Anonym sa...

Fine løyper på Liersida og Tverråsen-Storstein i dag, Drammen derimot har ikke vært innenfor Landfalltjern engang. Vel, de har kjørt en scooter uten sporsetter opp til Skimtrunden, det er alt. Man kan undres på hva som var poenget med det. Atter engang takk til løypekjøreren fra Liersida!

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk