fredag 10. mars 2017

Påskeføre!

Mars har vært lovende så langt, med en del snø og mye fint, kaldt og klart være. Men det er mars, så når sola får stå oppe en stund så blir det varmt. Det er kaldt om natta og varmt om dagen, og dette merkes på snøen.

Nå er det ca +5 grader ute i skogen, og snøen forvandles til en mer grov type. Merk at mange skyggepartier vil ha ganske tørr snø, mens det i solhellinger vil være skikkelig påskeføre. Derfpr må klisteret fram, forsøk gjerne med universalklister, kanskje er silver universal det beste nå.

I dag har Lier kjørt i Eikseterområdet og opp til Skimten og Tverråsen. Modum har kjørt hele området Engersetra-Nygårdshøgda-Dypingkollen. Dette er et veldig fint område som er altfor lite besøkt, slik jeg ser det. Ankomst fra Modumsida (Engersetra) eller fra Nedre Eiker (Ulevann-Vrangla-Dypingen)

Det er også kjørt på skistadion, samt E-134 (anleggs/sykkelvei). Store deler av det øvrige løypenettet er åpent og ble kjørt i går og onsdag.

God tur!

6 kommentarer:

Runar sa...

(posta dette under det forrige innlegget ved en feil, derfor reposter jeg det her)
Gått fra Steindammen via Øyvannsbrenna, på østsida av Trollåsen og innpå løypenettet til Modum, rundt Nygårdshøgda og Engersetra og tilbake til Steindammen. Flotte løyper som var nykjørt i dag, med scooter fra Steindammen til en kommer innpå løypene til Modum hvor de har brukt stor maskin. Gode forhold stort sett, litt småbart på etpar utsatte steder i scootertraseen men ikke problematisk. Det var veldig vekslende snøforhold, fra helt tørr finkorna til helt våt nesten oppmot slush på noen få av de mest solutsatte steder.
Valgte i dag felleski og det var ganske enkelt knallbra, god glid hadde jeg også. under sånne forhold er den løsningen genial.

Theresa williams sa...


Hei, jeg er Theresa Williams Etter å ha vært i forhold til Anderson i årevis, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har for ham, Jeg ba ham om alt, jeg gjorde løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg helst skulle kontakte en stavekaster som kunne hjelpe meg med å stave en stave for å få ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodde å stave, jeg hadde ikke annet valg enn å prøve det, jeg Postet stavekassen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt ville gå bra før tre dager, at min eks skal komme tilbake til meg før tre dager, han kastet staver og overraskende på den andre dagen, det var rundt 4 pm. Min eks kaller meg, jeg var så overrasket, jeg svarte på anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg lovet at noen jeg kjenner som har et forholdsproblem, ville jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftige staver som hjalp meg med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com Du kan sende en e-post til ham hvis du trenger hjelp i ditt forhold eller noe annet sak.

1) Kjærlighetsformål
2) Lost Love Spells
3) Skilsmisse
4) Ekteskapsstaver
5) Binding Stave.
6) Breakup Spells
7) Forvis en fortid Lover
8.) Du vil bli markedsført på kontoret din / Lotteri stave
9) vil tilfredsstille din elsker
Kontakt denne flotte mannen hvis du har noe problem for en varig løsning
Gjennom drogunduspellcaster@gmail.com
Anonymous sa...

Hej der, her er en hurtig, dette er udelukkende for dem, der har brug for en ændring i deres kærlighedsliv, dem, der søger en pålidelig stavehjul, der hjælper med at genoplive deres smuldrede / smuldrende forhold og også dem, der lider af lidelser af forskellige slags, denne læge er en, der er virkelig alsidig, medfølende og pålidelig, når det kommer til stavningskastering. Læge Egwali stavehjem er det rigtige valg for dig, alt hvad du behøver at gøre er bare en kontakt, så jeg kan forsikre dig om, at resten ville være komplet magi, min kærlighedslivet var på randen af ​​at kollapse, indtil jeg bestilte en kærlighedsformulering, at alle nødvendige procedurer blev fulgt korrekt for at sikre, at det fungerer perfekt. I dag er jeg et levende vidne om, at doktor Egwali tryllekunst fungerer uden nogen rimelig tvivl. Derfor bruger jeg alle medier til at fortælle verden om denne store stavelæge, der bragte fred og enhed tilbage til mit hjem. Tal med ham i dag og få dine følelsesmæssige tilbageslag udslettet helt.
Nå ham ved disse kontakter!

WhatsApp: +2348122948392
Kurer: dregwalispellbinder@gmail.com

anonymous sa...

Hvert problem har en løsning når du finner den rette
Menneskelig!! Frykt ikke, det er en stor trollmann og en som løser åndelige problemer,
Bryllupsproblemer, husbrudd, øyeblikksbilder
suksess, gjenopprett det du mistet, etc. WhatsApp +19737553810
E-post. zoomatemplegoddess@gmail.com.
Dine problemer blir løst umiddelbart. Gjør følgende:
1) Kjærlighetens staver
2) Trylleformularene med tapt kjærlighet
3) Skilsmisseformler
4) parringsformler
5) Obligatorisk stave.
6) Bryt staver
7) utvise en eks-kjæreste
8.) Du vil bli forfremmet på kontoret / lotteriet ditt. (9) vi gir deg makt til å forsvinne (10) makt til å kommandere kroppen (11) makten til å skape rikdom (12) den magiske ringen for å kontrollere alt.

Unknown sa...

AUTENTISK KJÆRLIGHET STATVER VERKENE PÅ 48 TIMER
Jeg er Denis Zvonimir OG jeg fikk tilbake kjæresten min ved hjelp av DR ISIKOLO Via WhatsApp: +2348133261196. Jeg så folk skrive vitnesbyrd om trolldommen de ble velsignet med, og av hvem vil jeg også si min. Det er også med disse vitnesbyrdene jeg møtte Dr Isikolo og kontaktet ham for å bringe eksen min Katrina tilbake til meg slik at vi kunne tilbringe ferien sammen, siden vi har brutt opp i noen måneder og hjertet mitt har ikke vært det samme. Jeg elsker denne kvinnen av hele mitt hjerte. Med hjelp fra doktor Isikolo kom eksen min tilbake til meg i løpet av 48 timer etter at jeg overholdt og gjorde det han krevde at jeg skulle gjøre. Kjærligheten og lykken ble gjenopprettet og hun elsker meg nå jo mer det er veldig ekte. Jeg ble også sjokkert og kunne ikke tro at det faktisk virket. Jeg vil fortelle deg å kontakte denne mannen hvis du ønsker å ha din kjære tilbake til deg med raske resultater på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp +2348133261196.

Unknown sa...

Jeg vil si til verden for å feire dette flotte vitnesbyrdet med meg, jeg tror aldri jeg noen gang kan få min ekskjæreste tilbake en dag. Min historie og takksigelse går til Dr, Kellymanson Da kjæresten min forlot meg, trodde jeg aldri at jeg ville være i stand til å få ham tilbake etter alt han har utsatt meg for, men jeg er så glad at etter innblandingen fra Dr. KellyManson var jeg i stand til å få kjæresten min tilbake etter 24 timer, og jeg er stolt av å si at den som noen gang trenger hjelp til å få tilbake sin elsker eller åndelige gjerninger, bør kontakte Dr. Kellymanson på e-posten hans: { Kellymanson520@gmail.com } dette er grunnen til at jeg også ønsker å la alle som trenger hjelp der ute også søke hjelp fra ham slik at han kan hjelpe deg også. send ham e-post via: { kellymanson520@gmail.com } eller WHATSAPP hans Hotline: +2348162103711

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk