lørdag 4. mars 2017

Oppdatering lørdag

I dag er det ikke kjørt på nye steder, bortsett fra på Konnerud skistadion. Men det meste ble kjørt de siste par dagene så mange muligheter er åpne. De ter meldt en god del snø i dag og i morgen.

Smøretips: Det er mellom 0 grader og -1, og så lenge snøen er tørr vil det være ganske greit. Jeg ville forsøkt meg med VR45 i dag, med litt VR50 i tråkket. Muligens vil kun VR50 være best. Rode multigrade kan også fungere bra.

6 kommentarer:

Megalep sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Runar sa...

Gikk Tverråsen, Storstein og Skimtenrundene i dag, gode forhold stort sett mtp steiner f.eks i løypene, det er ganske ok også ned til Tverken fra Tverråsjuvet. Litt "humpete" løyper på Storsteinsfjell pga lite snø og lite kjørt der hittil i år.
Bare å håpe på mer snø i løpet av Søndagen og da kanskje flotte løyper til uka så en kan ta i bruk de beste skiene en har.

Anonym sa...

Hei
Lurte på om noen lokalkjente kunne hjelpe meg?
Jeg har blitt fristet av kommentarer her på bloggen til å forsøke meg i Vestskauen imorra i det meldte finværet - nå når det endelig er kommet litt snø og det er håp om tørrsneføre noen dager. Men jeg har aldri vært oppi der før, så lurer på:
Hvordan kjører man for greiest å komme inn på løypenettet der? Helst litt oppe i høyden, så jeg slipper starte meg bare å tråkke seige høydemetre.
Ut fra skisporet.no ser det ut til at Kaldmosetra er bra sted å starte?
Hvordan kjører man da, hvis jeg kommer fra Drammen over Sande - er det skiltet til Kaldmosetra oppi lia ut fra Sande? For det ser litt rotete ut på kartet i området rundt selve Kaldmo/Kriken, f.eks.
Og er veien greit kjørbar oppover - også for oss uten 4WD og med bare vanlige vinterdekk uten pigger?
Er det grei plass å få parkert ved enden av veien?
Bompenger så jeg må være forberedt på riktig beløp i mynt?
På forhånd takk for hjelpen !
Hilsen Anne

Aud sa...

Veibeskrivelse i linken under:
http://www.montebellorittet.no/index.php?txt=nyhetsdetaljer&ident=119&lukk=1

Det er skiltet til Montebello Arena rett etter at du passerer jernbanelinja og det er fin parkeringsplass.

Det er satt opp ny bom som tar kort (50kr). Veien opp pleier å være bra, ikke noe problem å komme opp med "vanlig" bil.
God tur!

Tibor sa...

Jeg gikk Gravdalsrunden i ettermidag fra Andorsrud. Sporene var litt vage pga. vinden som blåste den lille 3-5cm snøen (som kom i løpet av formiddagen) inn i sporet.

Anonymous sa...

Hej der, her er en hurtig, dette er udelukkende for dem, der har brug for en ændring i deres kærlighedsliv, dem, der søger en pålidelig stavehjul, der hjælper med at genoplive deres smuldrede / smuldrende forhold og også dem, der lider af lidelser af forskellige slags, denne læge er en, der er virkelig alsidig, medfølende og pålidelig, når det kommer til stavningskastering. Læge Egwali stavehjem er det rigtige valg for dig, alt hvad du behøver at gøre er bare en kontakt, så jeg kan forsikre dig om, at resten ville være komplet magi, min kærlighedslivet var på randen af ​​at kollapse, indtil jeg bestilte en kærlighedsformulering, at alle nødvendige procedurer blev fulgt korrekt for at sikre, at det fungerer perfekt. I dag er jeg et levende vidne om, at doktor Egwali tryllekunst fungerer uden nogen rimelig tvivl. Derfor bruger jeg alle medier til at fortælle verden om denne store stavelæge, der bragte fred og enhed tilbage til mit hjem. Tal med ham i dag og få dine følelsesmæssige tilbageslag udslettet helt.
Nå ham ved disse kontakter!

WhatsApp: +2348122948392
Kurer: dregwalispellbinder@gmail.com

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk