fredag 3. mars 2017

Mange åpne løyper og gode forhold

Det har kommet litt snø nå og da de siste dagene, totalt er det vel 10 cm, noe som betyr at forholdene er bedre nå enn på lenge - selv om vi skriver mars måned. Jeg minner om at vi fikk snørekord i april 2006 med godt over 100cm nedbør på Nykjua det året. Så skisesongen er ikke nødvendigvis over ennå!

I går ble de aller fleste sporene kjørt langs skogsbilveier og andre jevne spor, både på Konnerud, i Drammen (Tverken-Skimten-Kamstrupen) og Lier (alle spor åpne, med få unntak, feks Saga-Lelangen). Det ble også kjørt på Engersetra-Nygårdhøgda-Dypingen. Her er det fine forhold.

I dag har det blitt kjørt i Eikseterområdet. Jeg vil tro noen flere spor vil bli kjørt seinere i dag (feks Ulevannsområdet).

Det er -2 grader nå, og relativt finkorna snø, så det er tørrvoksføre. Jeg skal ikke ut i dag, men jeg ville ha satsa på enten VR45 (muligens med litt VR50 i tråkket) eller Rode (violet) Multigrade.

3 kommentarer:

Rolfrei sa...

Fine løyper fra Eiksetra til Saga på lørdag.
VR45 var OK.

Anonymous sa...

Hej der, her er en hurtig, dette er udelukkende for dem, der har brug for en ændring i deres kærlighedsliv, dem, der søger en pålidelig stavehjul, der hjælper med at genoplive deres smuldrede / smuldrende forhold og også dem, der lider af lidelser af forskellige slags, denne læge er en, der er virkelig alsidig, medfølende og pålidelig, når det kommer til stavningskastering. Læge Egwali stavehjem er det rigtige valg for dig, alt hvad du behøver at gøre er bare en kontakt, så jeg kan forsikre dig om, at resten ville være komplet magi, min kærlighedslivet var på randen af ​​at kollapse, indtil jeg bestilte en kærlighedsformulering, at alle nødvendige procedurer blev fulgt korrekt for at sikre, at det fungerer perfekt. I dag er jeg et levende vidne om, at doktor Egwali tryllekunst fungerer uden nogen rimelig tvivl. Derfor bruger jeg alle medier til at fortælle verden om denne store stavelæge, der bragte fred og enhed tilbage til mit hjem. Tal med ham i dag og få dine følelsesmæssige tilbageslag udslettet helt.
Nå ham ved disse kontakter!

WhatsApp: +2348122948392
Kurer: dregwalispellbinder@gmail.com

Traditional Herbalist Spiritual Healer (Sangoma) & Fortune Teller sa...

Black magic >>Witchcraft-Spells| ☎+27660670249. | Bring lost love spells || Voodoo spells
Dr .Prof Remmy is a Voodoo -witchcraft spell caster who has witchcraft spells to help you with any situation or problems. My witchcraft spells can help you if you are feeling (https://psychicremmy.webnode.com/love-spells/)

ARE YOU FEELING TOTALLY HELPLESS MARRIAGES/ DIVORCE/ LOST LOVE AND FINANCIALLY DOWN ??? I AM HERE TO HELP YOU, Dr. Prof Remmy
CALL OR WHATSAPP
* *Powerful love spell.
*Revenge of the raven curse.+27660670249.
*love spell caster to bring back lost lover .
*Traditional healer to bring back lost lover (return back ex lover Uncoditionally).
*Protection spell/The spell to defeat your rival.
*Spiritual Cleansing spell/Curse removal.
*Goodluck charm(Remove negative energy),+27660670249.
*African witchcraft healers.
*Hex removal/Spiritual healing spell.
*Wicca witch craft.
*Divorce/Break up spells.+27660670249.
*Magic love spells
*Sangoma traditional medicine.
*Gay love spell.
*Real magic spells+27660670249.
*Fertility spells.
*Divorce spell
*Marriage spells. https://psychicremmy.webnode.com/love-spells/
*Native healer.
*Herbalist/traditional healer,+27660670249.
*Fortune teller
*Palm reading. https://www.psychicremmy.com/
*Psychic reading.
*Madness caused by witch craft.+27660670249.
*Black magic spells to bring back a lover
*Kissing/attraction spells.
*Stubborn children
*Dull children in Class

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk