fredag 17. mars 2017

Bra forhold mange steder

Det er relativt varmt på dagtid, og dette tærer på snøen, men så lenge det er kaldt om natta holder forholdene seg ganske gode, særlig på skyggesida og i høyden. Jeg har vært ute i Ulevannsområdet på kveldstid, og her har det vært veldig fine forhold (litt skarpt) på kvelden.

I dag har Lier lagt alt til rette for en flott skihelg, med nye spor i Eikseterområdet og opp til Skimten og Tverråsen. I går ble omrpdet fra Kanada kjørt.

Drammen kjørte rundt Hvalsdammen (skyggesida) og opp til Skimten i går. Modum kjørte også det meste på Hovlandsfjell og Hestås i går.

Det er grovkorna snø og varmt - stort sett - slik at et universalklister er å anbefale. Bruk gjerne et grunnklister i bånn, feks swix sitt base klister på sprayboks.

27 kommentarer:

Runar sa...

Har i dag gått fra kanada til Åssida Drammen.
Føret er som følger:
Kanada-Nykjua - En del is i starten og oppover de første kilometerne, ganske greit fra vel en kilometer før krysset der du kan ta av retning Fallet og videre til Nykjua. Dog isete siden de kjørte for ett døgn siden og det har vært kaldt.

Nykjua-Saga - nok snø til god sporsetting stort sett hele veien, her var det sugeføre fordi sola står in på traseen, men ventelig isete i løpet av kvelden her også.

Saga-tranemyrene-Lelangen - God løype med noen issvuller og små "vannbasseng" etpar steder på Tranemyrene, best der de har laget bred trase halvveis til Fløyten fra Saga,deretter litt ymse. Bra på veien til Lelangen fra Fløyten men isete og helt hardt.

Lelangen-Solvang - Det går an å gå her, brukbart men ikke mer. Åpent med steiner på de vanlige stedene, store issvuller her og der. Skikkelig dårlig fra Svarthavnveien over til Solvang.

Solvang-Tverråsen - Skikkelig rufsete de nederste delene av løypa med bart nesten nedpå bakken noen steder,greit i Driterbakkene, ok på Tverråsrunden med relativt lite stein og lyng, men isete løype også her selv om det var nykjørt i dag.

Tverråsen-tverken-Gamledammen - Det går greit i Tverråsjuvet,lite eller ingen steiner, mer ned mot Tverken, vær forsiktig her. Bolstadveien var preget av endel is/vann, ikke det helt store.
Brukte blått klister i bunn med universal oppå, som topping ble det en god del ymse typer bøss etter vindværet..

Anonym sa...

Vært en liten runde i Kamstrupdistrikte på truger, det er ikke noe poeng å gå på ski i traseen nå,ispartier og tynt med snø, hardt og ugunstig. Å gå utenfor løypene på ski etter Grandalen er dog bra.

Anonym sa...

Takk for gode rapporter I denne sesongen Runar og andre! :)
Atle

Megalep sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Runar sa...

Fint om det er noen som har hatt nytte av de tur og føre rapporter jeg legger inn:)

Tok Ulevannsrunden i dag, fra gamledammen. Bæring i starten til Kamstrup, isete til og med Grandalen, gå litt i terrenget her og der så er det ok. Ovafor Grandalen er det veldig bra i terrenget ved løypa, passe hardt og godt feste. Fra Vrangen var det forholdene tatt i betraktning gode løyper til Ulevann, litt rufsete under ledningen i starten over mot Langvann(gikk over isen her fra vestvika, anbefales), men også partier med helt ok løype. Brukbart over til Svarthavna, en del is i utforkjøringene over til Vrangen, så se opp der!
Gikk gamleløypa over til Tverråsvann og Goliaten og ytre Langvann, kurant å skøyte over vanna. Denne løypa er scooterkjørt til måneskinsheia.
Swix kx35 og Swix universal fungerte veldig bra.

Runar sa...

Det mange skiinteresserte ikke fikk med seg, er at det var perfekte forhold på Tverråsen i dag, fint lite lag med nysnø, ganske gode løyper. Universal klister satt perfekt. Møtte bare på en annen skiløper i løpet av tre runder der oppe. Fantastisk:-)
Greie forhold fra og med Tverråsjuvet.

Anonym sa...

Takk runar. Hvordan er det opp fra Landfalltjern, tror du?
Må skiene bæres et stykke innover?
atle

Runar sa...

Hei Atle. han jeg snakket med igår hadde gått fra Landfalltjern, han sa ikke noe spesielt annet enn at det var best fra Tverken og innover. Jeg vil tro det må bæres en del dessverre eller stakes, men han fyren går uansett forhold da. Er nok også hardt nå om formiddagen, men de har kjørt tverråsen nå. Bolstadveien var ikke allverden den heller, men en kommer frem da.

Anonym sa...

OK takker, vi skal ha vakt på Tverken - tar med skia og håper å få tatt en siste sving rundt Storsteinsfjell/Tverrås :)

Runar sa...

Snakket med en i dag som har gått fra Landfall, det er visst helt greit men hardt selvsagt før sola får tint opp litt, må ta av skia etpar steder. Var kjempefint på Tverråsen og Skimtrundene i dag også, ikke kjørt på sistnevnte men nok snø der.

Anonym sa...

strålande, takker igjen!
atle

Runar sa...

Det har vært bra på Tverråsen og Skimt-området hele denne uka. Det er ikke mange som har fått med seg de gode forholdene fra Tverråsjuvet og oppover da jeg har møtt på veldig få, også i dag var det relativt stille. Det ble veldig sugeføre i sola etterhvert og jeg vil tro det er over med sesongen ganske snart nå pga den meldte varme fra i morgen.
På Fredag kom det nysnø i høyden faktisk, og de kjørte både Tverråsen og Skimtrunden samt ned til Tverken fra Liersida den dagen, veldig bra at Lier tar den lille biten for Drammen!
Fløy Skimtrunden en gang og Tverråsen to ganger i dag, jubeldeilig:)

Runar sa...

Da er det definitivt over i Drammensmarka for denne sesongen, gikk opp til fots til Gamledammen og videre inn, men kunne ikke ta på ski før under sportskapellet da Bolstadveien stort sett består av ispartier. Gikk rundt Tverråsen og opp til Skimtvarden. Fikk en grundig vask av beina opp til knærne over Tjuvtjernet pga overvann, så er vårvasken unnagjort. Det er store partier med overvann i hele traseen så det ble fotvask i flere omganger, og snøen i terregnet er råtten så det var siste tur på Tverråsen på ski i denne omgang. Det var ikke noe bedre i løypa til Skimtvarden. Kunne i prinsippet gått mer på ski i tererenget da det ligger en del snø, men vi trenger da frost mange netter på rad tror jeg.Beste partiet var fra toppen av bakkene etter Tverken og inn Tverråsjuvet. De spesielt interesserte kan fly frem og tilbake der sikkert en uke til.
Takk for i år/vinter da:-)

Anonym sa...

Gikk fra Kanada til gapahuken ved Sneisene i går. Veldig mye is og en del bare partier de første kilometerene. Brukbart fra krysset der en tar inn til Fallet, og flotte forhold langs Sneisene. Men absolutt kun for spesielt interesserte med ski fra Kanada nå! Emil

Theresa williams sa...
Hei, jeg er Theresa Williams Etter å ha vært i forhold til Anderson i årevis, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har for ham, Jeg ba ham om alt, jeg gjorde løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg helst skulle kontakte en stavekaster som kunne hjelpe meg med å stave en stave for å få ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodde å stave, jeg hadde ikke annet valg enn å prøve det, jeg Postet stavekassen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt ville gå bra før tre dager, at min eks skal komme tilbake til meg før tre dager, han kastet staver og overraskende på den andre dagen, det var rundt 4 pm. Min eks kaller meg, jeg var så overrasket, jeg svarte på anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg lovet at noen jeg kjenner som har et forholdsproblem, ville jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftige staver som hjalp meg med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com Du kan sende en e-post til ham hvis du trenger hjelp i ditt forhold eller noe annet sak.

1) Kjærlighetsformål
2) Lost Love Spells
3) Skilsmisse
4) Ekteskapsstaver
5) Binding Stave.
6) Breakup Spells
7) Forvis en fortid Lover
8.) Du vil bli markedsført på kontoret din / Lotteri stave
9) vil tilfredsstille din elsker
Kontakt denne flotte mannen hvis du har noe problem for en varig løsning
Gjennom drogunduspellcaster@gmail.com


Allison Howarts sa...

Hei, jeg er her ute for å spre denne gode nyheten til hele verden på hvordan jeg fikk mannen min tilbake. Jeg ble gal da mannen min forlot meg for en annen kvinne i forrige måned. Men når jeg møter en venn som introduserer meg til profeten Okona, stor budbringer til oraklet som han tjener, fortalt jeg mitt problem til profeten Okona om hvordan mannen min forlot meg. Han sa bare til meg at jeg er kommet til rett sted, da jeg vil få mitt hjerte ønske uten noen bivirkning. Han fortalte meg hva jeg trenger å gjøre, Etter at det var gjort, I de neste 2 dagene ringte min mann Jeg på telefonen og sa unnskyld for å leve meg før. Jeg er så glad og overveldet at jeg må fortelle dette til hele verden hvordan profeten Okona hjelper meg med å gi mitt hjerte ønske. Hvis du trenger noen form for hjelp, kontakt profeten Okona på følgende e-postadresse: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastet også så mange stave som,
(1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
(2) Du trenger ikke en skilsmisse i ekteskapet ditt.
(3) Du vil bli markedsført på kontoret din.
(4) Du vil kurere for dødelige sykdommer
(5) Hvis du vil ha et barn.
(6) Du vil være rik.
(7) Du vil knytte din mann og kone til å være din for alltid.
(8) Hvis du trenger økonomisk hjelp.
(9) du vil ha en kone / ektemann

Mance Vudic sa...

Jeg vil takke Chubygreat for din hjelp. Min kone forlot meg for noen måneder tilbake, og jeg trengte henne i mitt liv fordi jeg elsker henne så mye. Jeg tok kontakt med chubygreat da jeg leste om ham på Google, hvordan han returnerer kjærligheten. Han ga meg forsikring og sa til meg at han vil trenge ting som jeg leverte, og i løpet av de neste to dagene etter å ha kastet trylleformelen, kom kona tilbake til meg. Takk chubygreat. Du kan kontakte ham med følgende detaljer. Chubygreat@gmail.com eller Whatsapp 2348165965904

Anonym sa...

HELLO-seer er her for å dele mitt vitnesbyrd om hvordan jeg endelig blir medlem av Illuminati-hetten og ble RIKT, FAMOUS OG MAKTIG, jeg prøvde alt mitt beste for å bli medlem av panseret, men jeg ble svindlet flere ganger, før jeg endelig kom over en vitnesbyrd på nettet, så jeg kontaktet agenten, jeg var så redd for at han vil be meg om mye penger før jeg kan bli med på panseret, men til min største overraskelse ba han meg bare kjøpe varene jeg gjorde, og i dag er jeg så glad for å si til verden som er rik og har vært i stand til å bygge mange virksomheter med alt dette har summen av $ 20 millioner dollar på min personlige konto og er også kjent over hele verden med virksomheten gitt til meg av Illuminati og har også makt til å gjøre det jeg vil ...... Jeg vet at så mange mennesker kan være på min bane, og leter etter hjelp her. VÆR pass på svindlere, og du må være over alderen på 18 år.

Anonym sa...

BLI MEDLEM I ILLUMINATI I DAG OG BLI RIKT OG FAMOUS. Er du en mann eller forretningskvinne, pastor, politiker, musiker, lege, fotballspiller, student? Vil du være berømt, rik og mektig? Bli med i Illuminati-brorskapet i dag og la drømmene dine bli virkelighet, bli medlem i dag og motta umiddelbart summen $ 600.000 og $ 300.000 hver uke. Bli den rikeste, mest kjente og mektigste mannen i byen din og verden. Bli med Illuminati-broren der du ikke trenger å dele blod for å bli rik. Fordelen din blir sendt direkte til din blockchain lommebok etter oppstarten, så du har ingenting å være redd for: Kontakt oss i dag via WhatsApp: 1 (513) 795 8209

katerichie02 sa...

HVORDAN Å GJENGJØRE DIN EX-ELSKER.Gonjonr, jeg vil dele mitt vitnesbyrd med alle jeg heter Kate Richie fra norge, etter 4 års ekteskap med mannen min forlot han meg for en annen kvinne som fikk meg til å føle fører til frustrasjon. Jeg gjorde alt jeg kunne for å få det tilbake, men ingen var nyttige, før en gammel venn av meg fortalte meg om en støperiprest Dr Kala på internett som hadde det. hjalp til med et lignende problem, først tvilte jeg på det, men bestemte meg for å prøve det, jeg kontaktet legen (lovetemple0001@gmail.com) eller WhatsApp +2349061570504, han hjalp meg og mannen min med å forene ekteskapet innen 48 timer etter at mannen min kom hjem. Jeg kan ikke slutte å takke KALA. Kontakt denne flotte løfteraket for noen av problemene dine, han er i stand til å gi en varig løsning på alle problemene dine:
(1) Brudd og kjærlighet
(2) Ta tilbake eksen din eller den tapte kjærligheten
(3) Stopp skilsmisse eller skilsmisse
(4) Ekteskap
(5) Graviditet og barsel
(6) Kommersiell suksess
(7) Fjern alle slags sykdommer fra kroppen din
(8) Du vil at kvinner / menn skal løpe etter deg
(9) Lotterivinnertall
(10) du vil være rik og berømt
(11) Hjelp med å finne en savnet person
(12) Du ønsker å bli forfremmet på e.t.c-kontoret ditt via lovetemple0001@gmail.com

Dewe Hughes sa...

Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.
Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via
WhatsApp: +2348122948392

Jon McGuire sa...

I am a private lender and Investor, Do you need a legit, honest, reputable, and quick loan? I can help you with a 100% guarantee loan, I am offering business and individual loans or Mortgage Loans, More also we financing all kinds of projects. For more details contact us at: jonmcguire47@gmail.com

Helen Green sa...

Venner derude, her er en person, jeg ved, du kan have en håndgribelig privat diskussion og få dit kærlighedsliv genbosat. Den person er den stadigt pålidelige læge Egwali, en spellcaster, der brugte sin magi til at ændre liv for så mange, jeg kender i dag. Du kalder det bare kærlighedsstave, karriereforfølgelse, sundhedsspørgsmål, uanset hvad det er tilfældet, renselser, han er til tiden til at tage sig af dig uden tøven. Min sag var ret grim før mit møde med ham, og resten var historie. Du kan kontakte ham via ethvert af disse medier
WhatsApp / Viber +2348122948392
Mail: dregwalispellbinder@gmail.com
Tag en privat session med ham og vær glad igen.
Alt det bedste !!

george william sa...

BLI MED I STOR ILLUMINATI TEMPEL PENGER OG MAKT: Det ER INGEN Menneskelig OVERGJØRELSE OG ILLUMINATI SPØRER IKKE OGSÅ OM REGISTRASJONSGJØRELSEN

Du kan kontakte tempelagenten via WhatsApp:+1334-708-0560
Er du en forretningsmann eller -kvinne, politisk, musiker, vil du være rik, berømt, mektig i livet, bli med i Illuminatibrotherhood -kulten i dag og få en øyeblikkelig rik sum av. 1 million dollar på en uke, og et gratis hjem. hvor som helst du velger å leve i denne verden og også få 100 000 amerikanske dollar månedlig som lønn ...

.Hvis du er interessert, ring agenten nå +1334-708-0560 eller whatsapp ham på
+1334-708-0560) Du må være minst 25 år gammel før du kan kontakte våre partnere Ikke bli med hvis du er student.

george william sa...

BLI MED I STOR ILLUMINATI TEMPEL PENGER OG MAKT
MERK: DET ER INGEN MENNESKLIG OVERBYGGELSE OG ILLUMINATI SPØRER IKKE OM REGISTRASJONSGJØRELSEN

Du kan kontakte tempelagenten via WhatsApp: +1334-708-0560
Er du en forretningsmann eller -kvinne, politisk, musiker, vil du være rik, berømt, mektig i livet, bli med i Illuminatibrotherhood -kulten i dag og få en øyeblikkelig rik sum av. 1 million dollar på en uke, og et gratis hjem. hvor som helst du velger å leve i denne verden og også få 1000 000 amerikanske dollar månedlig som lønn ...

.Hvis du er interessert, ring agenten nå +1334-708-0560 eller whatsapp ham på
333-708-0560) Du må være minst 25 år gammel før du kan kontakte våre partnere Ikke bli med hvis du er student.

illuminati world sa...

BLI MED I DET STORE ILLUMINATI -TEMPELET Penger og makt

Du kan kontakte tempelagenten via WhatsApp: +1 (541) 638-8789
Er du en forretningsmann eller kvinne, politiker, musiker, ønsker å være rik, berømt, mektig i livet, bli med i Illuminati -brorskapet i dag og bli rik øyeblikkelig sum av. 5 millioner dollar umiddelbart etter oppstarten og et gratis hus. hvor som helst du velger å leve i denne verden og også motta 400 000 amerikanske dollar månedlig som lønn, tro meg dette er en mulighet for en gang i livet, og jeg vil råde deg til å gjøre god bruk av denne muligheten selv om du har blitt lurt før du kontakter oss og vi skal konkurrere ...

Hvis du er interessert, ring agenten nå på +1 (541) 638-8789 eller ring oss på +1 (541) 638-8789. Du må være minst 20 år gammel før du kan kommunisere med våre partnere. Ikke bli med hvis du er student.

george william sa...

KUNNGJØRING TIL VERDEN
MERK: ILLUMINATI IKKE KOMMUNIKKER GJENNOM WHATSAPP,
DET ER INGEN MENNESKER OFRE INKLUSIVE OG ILLUMINATI BER IKKE OM REGISTRERINGSGBYRGET
666illuminatiagent666@gmail.com

Er du en forretningsmann eller -kvinne, politiker, musiker, vil du være rik, berømt, mektig i livet, bli med i Illuminati Brotherhood
Du skal være en æresmann og kjent for å bli respektert i samfunnet. Og livet ditt vil bli forvandlet til det beste i livet. Som nytt medlem vil du bli belønnet med en enorm sum penger for å starte opp en ny livsstil og storhetens lys vil være skjermet over deg alle dagene i livet ditt.

Du må være minst 20 år og eldre før du kan kontakte tempelagenten for å veilede deg inn i templet 666illuminatiagent666@gmail.com

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk