onsdag 15. februar 2017

Kaldt og klart vær - og varmt på høydedragene

Det er ca -10 grader i Eikseterområdet nå, og strålende sol. Samtidig er det varmegrader i høyden, noe som tyder på inversjon.

Det ble kjørt opp en del løyper i går, både på Konnerud og i Lier. Øvrige løyper ble kjørt i helga, så de ter mange muligheter.

Men merk at forholdene skifter i høyden. Det beste er nok å gå fra Eggevollen eller Kanada i Lier. HEr er blå swix et godt alternativ i dag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Noen som kan gi en pekepinn for smøretips for Montebellonrennet imorgen?

Aud sa...

Legges ut på Bjørn Myhre i løpet av dagen i dag visstnok

Runar sa...

Det var "fine" nyjørte spor over Kamstrup i dag, gikk opp aron og inn der, via Solbergvann til Ulevann og rundt Vrangla, Bordvika, Sandungene, Vrangla, Langvann, Svarthavna og over Vrangen og Kamstrup hjem igjen.
det er ikke akkurat mye snø nå, de beste løypene var fra syd i Vrangen til Ulevann og rundt Vrangla ned til Bordvika. Rundt Sandungene er det veldig tynt snødekke oppå isen på grusveien. De løypene holder neppe en dag med veldig mildt vær før en er nede på rene isen. Ja og så var scootersporene over Vrangen aldeles herlige, dagens beste faktisk!
En god del steiner i traseen ved langvannet, gå heller over isen der er det gått opp spor så en kommer utenom det verstse.
Brukte felleski, enkelt og greit på veldig vekslene føreforhold.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk