lørdag 25. februar 2017

Noen nye spor i går - snøvær meldt i dag!

Det ble kjørt både i Lier (Eikseterområdet - Kanada-Saga), i Drammen (Hvalsdamområdet og deler av Spiralen), Modum (Enfgfersetra-Nygårdshøgda) og Konnerud skistadion. Her er edt nå fine forhold stort sett.

Akkurat nå, før nedbøren starter, er det klisterføre. Universalklister skal fungere bra. Men det er medlt noen cm snø i ettermiddag - la oss håpe det kommer en god del!

3 kommentarer:

Runar sa...

Det fungerte alt i alt bra bare med blåvoks igår på den skituren jeg beskrev under forrige innlegget, men mulig ett tynt lag klister under den ville være greit. Det ligger helt tørr snø innimellom så klister alene blir litt krise, forsøkte sølvklister for noen dager siden og det bare kladda og isa straks en var i tørrsnøen.

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Rolfrei sa...

Fungerte bra med sølvklister og blå tørrvoks.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk