lørdag 5. november 2016

Velkommen til ny vinter og nytt skiføre

Det har kommet over 30 cm nysnø og det er satt spor på Konnerud, samt kjørt med maskin Eggevollen-Eiksetra samt Spiralen, Landfalltjern og Tverken. Jeg vet ikke tilstanden på løypene. Fint om dere melder fra.

Jeg skal oppdatere mer seinere men er litt opptatt nå med min nyfødte sønn :) :)

17 kommentarer:

Anonym sa...

Drammen har kjørt kun med scooter. Håper de får kjørt skikkelige spor i morgen tidlig, slik at vi får starte skisesongen:-)

Per Olav Horne sa...

Gratulerer med en kommende skiløper. En fra Drammen kommune melder at det er tråkket såle i dag, kjører lysløyper og kanskje skimten og marivann i morgen tidlig. Skal bli godt å komme igang med ski. Nykjøpte Madshus Nanosonic intelligrip felleski er klare. Men de får vente til jeg har kontroll på at det er nok snø. Så "grusskia" er nesten klare.

Anonym sa...

Gratulerer med familieforøkelsen, Gunnar! Håper du har tid til å drifte dette flotte nettstedet allikevel... ;-)
Bruker ikke skisporet.no eller andre steder. Din blogg dekker behovet perfekt - med hjelp av ivrige bidragsytere.
Den tunge og våte snøen som kom her på flata er noe drit å måke, men må jo danne ei flott såle. Og til uka er det meldt kulde. Jippi!
Hilsen Mjøndalen

Marius sa...

@PerOlavhorne

Hvor fikk du kjøpt Nanosonic med feller,og hva kostet de? Blir interessant å høre hvordan festet er med dem.

Per Olav Horne sa...

Xxl.no 2990,- inkl binding. Det var kampanje pluss 25%

Runar sa...

Er det noen som vet om det har blitt kjørt noe i drammensmarka i dag, eller om det vil bli gjort? Tenker ikke på spiralenområdet men lenger inn.

Anonym sa...

Er det trygt å teste ut ny-skia? Muligheter for skøyting rundt Eiksetra?

Unknown sa...

Gratulerer med sønnen Gunnar!

Nå som den første snøen har falt er det din blogg som havner overstått blant favorittene :)

Vi er mange som setter pris på dine oppdateringer.

Jeg ser på Skisporet at de kjører løyper på både Spiralen og opp til Tverken og forbi... Men jeg tar ikke penski idag!

Anonym sa...

Johan H:

Jeg ser ikke noen oppdatering av skiløypene for drammensmarka/finnemarka på skisporet.no. Alle løypene er fargekode grå, dvs ikke nykjørt...Hvordan får du frem det?

Per Olav Horne sa...

Var en lynkjapp tur oppom Spiralen og prøvde noen hundre meter. Snudde raskt da jeg ikke turte lenger med finskia. Reiste til skistadion på Konnerud og der er det helt strøkent nå. Prøvde nye ski med feller men de er nok for stive. Så det er bare å komme seg ut på ski

Tor Fredrik sa...

Det er knallføre Eggevollen-Eiksetra-Svarthamna nå, nykjørt med maskin i morres, og NULL stein eller rusk i løypene... så nyskia klarte seg veldig bra. dog litt bløtt, men det er vel bare å forvente da det er 2.gangen det kjøres med maskin bare..
ser lovende ut dette! :D

Anonym sa...

Greit til Skimten fra Landfalltjern i dag, men bløtt for stavene og noe overvann (=ising) på myrene. Brukte ikke fin-skia. Tverråsrunden var kjørt, men altfor bløtt og uten spor. Kan ikke klage, det er tross alt tidlig november :-)

Anonym sa...

Gratulerer, det er fint med unger:-)

Runar sa...

Gikk opp aron på fjellski med feller, de har ikke kjørt opp noe der så det er ikke kosetur i denne løssnøen. Fine løyper med god fast sporsetting til å være så tidlig i sesongen fra toppen der. Kamstrup var bare kjørt til Marimyr og Eiker har ikke kjørt inn dit vestfra, så det ble retur og opp Bolstadveien til Tverken-Langemyr. kjekt med staver med litt solid trinse nå da jeg kunne se at småtrinser har slått igjennom, swix fjellstav fungerte bra.noe vanngjennomslag her og der.

Eilin sa...

Skisporet.No viser ikke oppkjørte løyper i Strømsåsen. Men ble gledelig overrasket i går, det var kjørte spor fra Galterud til Konnerud. Flott! En gjeng ungdom på overnattingstur gikk hjem på beina, så sporene fra Hellashytta til Galterud ble tråkket ned. Men det får vi tåle!

Runar sa...

Ser ikke ut til at Eiker har kjørt noe i retning Drammen,Kamstrup, kanskje de venter på mer snø..Eller de har ikke oppdatert på skisporet.no
Var rundt Tverråsen idag, greie løyper men uten sporsetting. Skimtrunden er ikke kjørt ennå. Vær litt forsiktig i enkelte utforkjøringer,f.eks ned fra Skimten retning Tverken, det var en del is der de har kjørt over myra før Tverråsjuvet.

Gunnar Schei sa...

takk for gratulasjoner og kommentarer :)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk