søndag 20. november 2016

Nysnø og nye spor

I natt og i dag tidlig har det snødd noe mer, ca 5 cm i høyden. Her er det nå ca -1 grad og ganske fine forhold i nykjørte spor. VR50 burde fungere bra, kanskje VR45 også.

I lavereliggende områder (feks Konnerud) er det såvidt plussgrader, så her er det nok bedre å forsøke seg med klister for blandingssnø (silver).

I dag er det kjørt på Konnerud skistadion, samt Eggevollen-Eiksetra-Svarthamna.

11 kommentarer:

Runar sa...

Drammen har gjort ett hederlig forsøk på å kjøre Tverken-Goliat-Marimyr i dag, en god del vann noen få steder inn mot Goliat og her skal man ikke komme i for stor fart i mørket retning Tverken før en havner i vannet:) Ikke så verst videre fra Goliat retning Marimyr faktisk men ikke sporsatt før krysset der. Derfra over Kamstrup til Langemyr var ganske bra faktisk, gode stabile spor.Overvann på de vanlige stedene på Langemyr. Ser på skisporet at det er kjørt Tverråsen og Storstein samt Skimtrunden,sistnevnte kun med scooter, jeg har dog ikke vært der oppe og sett i dag.
Smøring:nylon/mohair

Anonym sa...

Flotte forhold på stadion på Konnerud, men nødvendig med kilter for å få feste mandate kveld. Emil

Glenn Østerud sa...

Kunne det fungert med zero/rubbeski på Konnerud nå?

Anonym sa...

Flotte forhold på Tverråsen og Skimten i kveld. En god porsjon nysnø gjorde susen. Noen små myrpartier er åpne ellers supert. VR 45 var knall idag.

Anonym sa...

Strålende forhold på veiene i nygårdshøgda, sandungen området, men mye overvann og rusk i skogen.

Dagis sa...

Vått og bløtt Landfall og opp i kveld. Ganske bra med snø men du synker ned for hvert steg. Spesielt der få har gått før deg. Det vil si ganske fast opp til Tverken. Mjukere oppover og ut på Tverråsen synker du litt vel mye. Zeroski med grov rill ga både feste og gli. Så noen lyspunkter var det.

Anonym sa...

Takk for oppdatering Dagis.
Atle.

Runar sa...

Gikk Tverråsrunden og Skimtrunden i dag, fra Gamledammen. Veldig bløt snø, skikkelig råteføre men gjennomførbart. En god del åpne partier, men man kommer rundt dem på ett vis da. Skimtrunden var den absolutt dårligste nå, snødekket har blitt veldig mye tynnere på kort tid, nå trenger vi frost for å redde restene av skiføret.

Dagis sa...

Tok en snartur til Kanada i kveld. Overraskende bra. Den nye parkeringsplassen oppe i Rustanveien gjør at du slipper de nederste 400 meterne hvor det kan være lite snø. Bittelitt grus helt nederst, videre oppover er det nok snø. Skarpt og fint føre etter prepp i dag. Rett og slett en positiv overraskelse. Isklister pluss universal satt som spiker.

Anonym sa...

Takk for oppdatering Dagis! Hvor langt kan man gå fra Kanada og innover? Funker det med klisterspray + universal?

Dagis sa...

Fra Kanada kan du gå veeldig langt. Milevis på veiene til Nykjua-Saga. Ulafoss-Fallet.
Klisterspray kan sikkert duge, men slitasjen er stor.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk