fredag 4. april 2014

Klart for ny skihelg

Skiføret synger jo på siste verset, men fremdeles ligger det over 50 cm de fleste steder i høyden. Det er fremdeles kaldt om natta, så da holder føret seg ennå en stund. Men til påske? Vi får se.

Fremdeles fungerer universalklister bra, feks Swix VM-klisteret, som fungerer bra også på ganske høye temperaturer.

I går kjørte Lier alt i Eikseterområdet. I dag har Modum kjørt Engersetra-Nygårdshøgda-Dypingen, samt på Breili. Jeg vil nok anbefale turen til Breili nå på tampen av sesongen.

5 kommentarer:

IL ROS sa...

Lier kjører Eggevollen-Svarthamna i dag + Løken. Så ble det kjørt opp på lørdag rundene i høyden. Bør bli fine turer i dag. Sola kommer etterhvert.

Kristian Fredrik sa...

Måtte ta av skia 4-5 ganger fra Landfalltjern til Tverken i går søndag, men deretter var det relativt prima. Det hadde kommet litt nysnø. Fra Skimten og til Storsteinsfjellutsikten "med klokka" var det nydelig.
Benken på utsikten stikker bare såvidt opp av snøen.

Anonym sa...

Fint på lelangen i helga!

IL ROS sa...

Gikk Eggevollen-Eiksetra-Tverråsen-Skimtrunden-Storsteinsfjell i går. Fortsatt en del snø, men overvann og bare flekker her og der. Måtte ikke av med skiene, men tviler på at Lier kommer til å kjøre mer der denne sesongen.

IL ROS sa...

Lier kjører Eggevollen-Svarthamna, og opp på Tverråsen nå.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk