torsdag 17. april 2014

Klargjør skiene for sommerlagring

Nå er sesongen så og si over, og jeg har klargjort (nesten) alle skiparene for sommerlagring.
Prosedyren er enkel:
- Først skarper du vekk gammel smøring
- Deretter renses skiene (særlig klisterskiene trenger en skikkelig rens - klisterfjerner)
- Avslutt med å legge på en glider, slik at sålen ikke tørker ut gjennom de lange sommermånedene

Det er ikke strengt nødvendig å gjøre dette, men ville du satt bort sykkelen for vinteren uten å gi den en vask? Dessuten, klargjøringen til høsten går mye raskere når skiene allerede er rene.

Jeg har beholdt et skipar som vil bli benyttet utover i påska :)

Til slutt vil jeg komme med en liten oppfordring: Bruk kommentarfeltet til å si i fra om skiføret dersom du er ute i påskesola (som snart kommer tilbake)

1 kommentar:

Gunnar sa...

Flott blogg. Lese nesten daglig vinteren gjennom. I dag mand 21/4 har jeg vært på bena fra Landfalltjern til Skimten--i skiløypa. Fra bakken nord for Tverken er det sammenhengende skiløype til Tverken og masse snø i terrenget. Man går ikke gjennom i løype eller utenfor. Så i morgen blir det skitur i terrenget etter jobb.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk