fredag 18. april 2008

Siste helga med preparering!

Drammen melder på løypetelefonen at løypene ikke vil bli preparert noe mer denne sesongen. Men både Nedre Eiker og Lier preparerer en del løyper nå før helga. Det er fremdeles mye snø i høyden, og det er meldt strålende vær i helga, så jeg vil oppfordre alle skientusiaster til å benytte sesongens siste mulighet for nyprerparerte spor.

Oppdatert føremelding 18.april:
Eiksetra: -1 grad på morgenen, skareføre. De fleste løypene i Eiksetraområdet prepareres i løpet av fredagen. Det er skarpt på morgenen, men realt klisterføre utover dagen. Løypene fra Kanada vil ikke bli preparert igjen denne sesongen

Nedre Eiker: Hovedløypenettet fra Ulevann via Vrangla til Langvann, samt ned Kamstrupløypa til Marivann, prepareres fredag. Dette er siste helga det prepareres i dette løypenettet.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk