onsdag 9. april 2008

Rekordmye snø, men ingen preparering?

Nedre Eiker melder i dag at til tross for store mengder snø i marka, vil de trappe ned prepareringen. De vil vurdere å sette nye spor til helga, men en avgjørelse er altså ikke tatt.

Heldigvis har det ikke kommet liknende signaler fra Drammen eller Lier, men erfaringsmessig så pleier en stans i prepareringen i en kommune å spre seg til de andre i et foruroligende tempo.

Jeg har vanskelig for å se logikken i dette. Så sent som i dag tidlig snødde det nede i byen, og snømengdene i de høyereliggende områdene er like stor som i rekordåret 2006. Lier kan i dag melde om 1,5m snø på Nykjua! Så lenge forholdene er gode, og det er minusgrader de fleste nettene, så bør kommunene legge forholdene til rette for de store massene med skiglade innbyggere.

Redaksjonen følger spent med videre...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Spesielt at det er så mye snø, men enda mer imponerende og flott at det fortsatt blir preparet løyper, fordi som fortsatt går på ski etter vasan...
Hilsen Ekspressen

Gunnar Schei sa...

Jepp, de har vært flinke i alle kommunene så langt i vinter ;-)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk